Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
potkupljeni od sda-ukinuti ih sve
Samo je u Bosni moguce da i 23 godine nakon rata trazis neka prava ! I da je 40 godina proslo i dalje bi bili demobilisani borci
evo alahami da vam pojasnim kako ta udruzenja rade udruzenje u vogosci rade 2 zene kod jedne muz poginuo na lini a druge krao krompir opali granata i ubijega one imaju invalidninu radnicku penziju i plus platu znaci 3 primanja a nista bogami one nama netrebaju samo sjede i uzimaju pare mislim na sehidsko udruzenje
Da li je ijedna bh. (nazovi) boracka organizacija/udruzenje, koja objedinjava Armiju i HVO bivse borce, provjerila spiskove svojih bivsih HVO clanova sa Hrvatskom, da vide da li ti clanovi primaju i hrvatsku i bh. boracku penziju?! Da li su sva ta pomenuta udruzenja sigurna, da ti bivsi HVO clanovi nisu sudjelovali u UZP-u?! U protivnom ispada, da bh.gradjani placaju svojim novcem i HVO-ovce koji su sudjelovali u UZP-u, ili?!
Zasto da neka (bilo kakva) prava imaju i clanovi porodice nekih boraca?! Znaci, moze im dijete ili zena biti totalni kriminalac, degenerik, fasista, probisvijet i sl., i imate ce neka dodatna prava?! Pa dokle vise nekakvi privilegovani u ovom bh.drustvu?! Ko ce sve to izfinansirati?! Da su rekli, otvorit cemo fabrike i zaposliti sve radno sposobne borce, da se sami finansiraju, i sebe i svoje fabrike, odmah bih donirao za takvu fabriku! Ali jok, ovi hoce neke pare i samo pare!
Ja mislio, borci se borili iz patriotizma, da odbrane zemlju od Udruzenih Zlocinackih Poduhvata (UZP) organizovanih u susjednim zemljama, kada ono jok! Oni hoce samo kes, hebe se njih za BIH! I jos hoce kes i za svoje munte i hanume, hoce kes i za svoje potomstvo! Stidite se svih palih iskrenih patriota i cestitih gradjana ove zemlje! Sram vas bilo, hohstapleri jedni! Sada se vidi, da ste se borili radi licnih interesa, zato nam se, izmedju ostalog, i raspada drzava, jer ni vi ne valjate!
Ja boraca i mog djoke