Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KOLDZO rukovodio....hahahahahahahahahahahahahaha
Volonter sam u CK, i nažalost, da, Koldžo vodi dosta nekih akcija. Zadnji put je vodio 1000 penzionera na Bjelašnicu, trebao si vidjeti taj cirkus. Ako ništa najeo sam se džabaluka...
Ja ublehe majko mila :-D
Koji ste vi amateri, pa dokle ćete više skupljat klikove ovakvim naslovima?
Dubinsko pranje , džaba.
uh ja se usro da nije šta bilo ono vježba
Klixovci - niti imate znanja, a još manje poimanja. djeca nam idu u tu školu. Koji je idiot osmislio i još veći odobrio ovaj naslov!
ovaj naslov je idealan primjer onoga sta dubioza zove "meso za dnevnike" ili k(lik)urve. Da su ista ocajniji poceli bi postavljati one "prosljedi ili crkni za dan" linkove.......
Ja sam pohađala ovu školu prije rata i ovakve vježbe su rutina. Ne razumijem zašto zaslužuju naslov na portalu (ili novinama). Blago se narodu kojem je velika novost protivpožarna vježba! Pitam se samo da li će ikada osvanuti naslov tipa "pokrenut Vaso Miskin" ili nešto toga tipa pa da djeca koja završe ovu osnovnu školu imaju osiguran posao?! Ovo je 21. stoljeće i protivpožarne vježbe nisu senzacija! Otvaranje fabrike ili radna akcija bilo kojeg tipa bi bila senzacija!
hebo li vas clanak.....noge mi se odsjekose.....
Kad vise od 80% ljud ne zna sta znace navodnici
a ovaj što je osmislio naslov treba mu nkog silovat u porodici i reči mu ma jok ba no sikiriki baš nam je fino bilo.
ja jedne prilike kod jarana u sarajvu nazvo vatrogasce i kažem tu i tu gori tako i tako elem fraer me napravio budalom ko da se ja zajebaajem i poslije 10 minuta ubjeđivanja kaže daj mi broj da te nazovem,u glavnom poslije 35 min došli da gase.
hahahahahahahahahaha
još dá su "gasili" vatrogasci, ne samo vozila, to bi tek bilo nešto :-))
Dobro je Klix, da pratite šta se piše... nije sramota pogriješiti...