Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni se takmice da uberu pozicije,nitko ne spominje narod minimalnu platu,odlazak mladih svima je isti cilj fotelja i vi se prepirete ovda danima joj ovce jedne
Pa jel za tu minimalu platu odgovoran ovaj koji je 30 godina u vlasti ili onaj koji to nikad nije bio?
Hoće li iko reći kako ide procedura AKO lista rukovodstva FBiH ne prođe glasanje u ZD FBiH i Domu naroda FBiH ? U oba doma osmorka ima većinu.
Ide Fadil još 4 godine
Ako bude pravde Fadil bi trebo u tvorza.
Ako se ne moze bez HDZa..ne moze se sad ni bez SDA...u cemu je problem Trojaneri..smeta vam SDA..a nesmeta HDZ...ovo je ocigledno upereno iskljucivo protiv Bosnjaka ..uzeti Bosnjacki glas i raditi protiv Bosnjaka..dobrom se nadati.....Baralija i Cavara ocito nisu slucajnost...ovo sa Trojanerima i HDZom traje od Mostara..!?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
SDA koristiti mehanizam koji je Schmidt napravio da sačuva HDZ i učini ga nezaobilaznim i neizbacivim iz vlasti. Ambasadorčad/8morka nisu imali dovoljno inteligencije da skontaju da njihove stranke u ovom izbornom zakonu nemaju nekog smisla
Evo Dodik veš uvjetuje osmorku,prilika da šmit pokaže mošnje,nema vlasti bez SDA i DF,ovi što se razvlače od Laktaša prema Mostaru i Konjicu,to su šupkolizci,oni bi i mater zalođili za vlast
ČOVIĆ JE OVIH DANA KAZAO DA JE (ZAHVALJUJUĆI 8-KI) ISPUNIO SVA PREDIZBORNA OBEĆANJA SVOJIM GLASAČIMA, A DODIK JE KAZAO: "PRIJE SMO BILI DIO PROBLEMA, A SAD SMO DIO RJEŠENJA." NARAVNO, OVO JE SAMO MOGUĆE KAD ONI U S. DEPARTMENTU ODLUČE DA BALKAN TAKO SMIRE ŠTO ĆE NAPRAVITI V. SRBIJU, V. HRVATSKU I V. ALBANIJU. E U TOJ FORMULI SU DODIK, ČOVIĆ, VUČIĆ I MILANOVIĆ DIO RJEŠENJA. A MI PALESTINA.
Najbolje da oni svi đuture uđu u jednu poziciju jer očigledno da svako sa svakim može dok razmatraju iste kombinacije.
,Malo knez, malo beg...lako dati vjeru za večeru, ,Interesantno kako Marko Jorgić prisustvuje liturgijama u Pravoslavnoj crkvi, a odlazi u Vijeće Naroda Republike Srpske iz reda hrvatskog naroda,, napisala je na fejsbuku Bojana Radović, povjerenik Liste za pravdu i red -Nebojše Vukanovića.
Ja ovo ništa ne kontam, jbg.
Kako se bira komotno smo mogli Smidta zamijeniti sa Hazimom.Siguran sam da bi smk nesto usparali.
BiH je u blokadi od stranaca od 92!
Ja vise nista ne znam, na kraju cu ispasti da ce Schmit izbrati vlast dekretom
Her Šmit, donesi zakon po kome će osmorka moći formirati vlast ali da se isti odnosi samo na ovu izbornu godinu, nemoj da oštetiš Hrvate za ubuduće.
Ma kakvi podptedsjednici ,samo prebaciti na parlament da odluci o izboru premijera, sto je i logicno.Zastupnici u Parlamentarntu su birani direktno birackom voljom gradjana a ovo delegiranje u DN u stilu Dzambica i Hodza zestoko kazniti.
sve bosnjaci, na medjusibnom takmicenju. svi tvrde da rade za narod, a narodu nikad nije bilo gore. Naroda sve manje na ulicama gradova ove prelijepe ali i jadne drzave
Manje a komplikovanije države, a uz to zatrovane korupcijom i nepotizmom, nema u cijelom svemiru
Narod koji nece da upravlja sobom bude upravljan drugima. Pa tako Amerima, Njemcima.. nije nikakav problem da za neki sitan interes koriste BiH kao sredstvo potkusuravanja ... A svi znamo da amerikanci a sad I EU prvo slusaju sta kaze Hrvatska onda Srbija i pritiskaju malo po malo jer jaci pritisak bi mozda I doveo do pobune Bosnjaka protiv ugnjetavackog sistema
SDA će koristiti alat na koji se žali već 4 godine jer ga je HDZ koristio. Licemjerno... Stvar je što je HDZ koristio mehanizme blokade da bi dobio izborni zakon i legitimno predstavljanje Hrvata. SDA će ga koristiti da dobije fotelje i plaćice od 5-6000KM, a narod ko j.