{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Tri pripadnika CJB Trebinje suspendovana zbog falsifikovanja dokumenata

F
22.3.2013. u 10:11
0
0
Tri pripadnika CJB Trebinje suspendovana zbog falsifikovanja dokumenata
0
Tri pripadnika CJB Trebinje suspendovana zbog falsifikovanja dokumenata
Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba
Dva policijska i jedan državni službenik Centra javne bezbjednosti Trebinje suspendovani su jučer i protiv njih je pokrenut disciplinski postupak zbog počinjenih težih povreda radne dužnosti.
Iz Centra javne bezbjednosti Trebinje je potvrđeno da je V.Č. državna službenica, raspoređena u Odsjeku za izdavanje ličnih dokumenata ovog centra, suspendovana zbog počinjene teže povrede radne dužnosti, a u vezi s krivičnim djelom zloupotreba službenog položaja ili ovlašćenja.

Postoje osnovi sumnje da je V.Č., obavljajući poslove i zadatke na kojima je raspoređena, tokom 2011. godine, sačinila falsifikovana dokumenta za određeni broj osoba i na taj način im omogućila da dobiju lična dokumenta na koja oni nisu imali zakonsko pravo.

Također, i Ž.R, policijski službenik, raspoređen u Policijskoj stanici Bileća, suspendovan je zbog pribavljanja i korištenja vozačke dozvole, a za koju je znao da nije vjerodostojan dokument.

I S.D, policijski službenik, raspoređen u Policijskoj stanici Bileća, suspendovan je zbog postojanja osnova sumnje u vjerodostojnost diplome o završenoj stručnoj spremi.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: