Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zakon treba da riješi pitanje kontroliranog spaljivanja suhog rastinja i ostataka poslije sjetve, a onda i ostale segmente nastanka požara na otvorenom prostoru. Najzad, zakonodavac treba da precizno propiše i obaveze preduzeća koja gazduju šumama,: osmatračnicama, prosjecanjima i drugim metodama opisanih u taktici i tehnici gašenja požara. No kako je krađa šumskog blaga najunosniji posao nakon droge i prostitucije, do zakonskih rješenja će se popričekati.
Ima onaj Havion sto prsce komarce..
ima BiH kanader, to ce biti ugaseno u 4 preleta.
da svi izdvoje po malo (opštine, kantoni i federacija i država ) mogli bi kupiti jedan kanader. to bi bilo dovoljno za cijelu državu.
@Student_fitVeci je sevap skupiti kirbasu da kupi drugu polovinu kuce😂
SAMO OVO GORE IZGLEDA KAO NAMJERNA PALJEVINA! TO JAHORINA UNISTAVA KONKURENCIJU PALJEVINAMA BJELASNICE I IGMANA PA POSLALI INTERVENTNE EKIPE PALIOCA KOJI INACE RADE PO HRVATSKOJ I CRNOJ GORI LJETI?
U civilziranim zemljama se korov kupi i odvozi pa posebne deponije za to, a na Balkanu se pali, pa zapali planinu. Da ne govorim o namjernim paljevinama.
ili stoka rostilja i ne pazi ili...
Opet vlasi pale? Zimi u proljece po Bosni, ljeti po Hrvatskoj i Crnoj Gori, pa dokle vise?
koga je to briga... Naši političari imaju važnija posla. Ko će uzet fotelju u Telekomu ili ko će uhljebit svog bližnjeg u Elektroprivredi a malverzacije su naša osnovna djelatnost i u tome učestvuju svi koji se dohvate prilike. Mafija je naša politička konstalacija
Ja bih pohapsio odmah ove sto pale korov. Jeste li normalni vise?
Opet vlasi pale? Zimi i u proljece po Bosni, ljeti po Hrvatskoj i Crnoj Gori, pa dokle vise?