Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nije ovo izazvao el romobil sa ćoška ceste
Gledam danas u autima sve marva zvjera u mobitele, frajko drži mobitel s obje ruke iznad volana i švera izvan svoje trake, policija treba oduzimati auto samo za drkanje po mobitelu, jel fakat ne možete izdržat dok ne dođete do destinacije isto ko da ćete se usrat bez mobitela
Normalno kad stoka preko pune skrece da kupi voca.Svaki dan prolazim i debili bez zmigavca naumpalo da treba koja vocka naglo koce i skretanje i kad mu sviras i psujes kaze sta problem.
Daj balijaneru auto da mafija po Sarajevskoj kasabi. Ne mora imati hljeba da jede ali mora imati za kafu i da ključeve baci na sto.
Bogami ga je dobro zvekno kad je uspio aman da kombija izgura sa ceste
normalno brza posta svi telefone samo koriste
Pa ko je kome usao u traku pametnice? Pogledaj sliku izbacio kombi iz trake skroz
Ovog s Fordom malo prenijelo...
Uvijek ovdje nesreće...
Svi u KCUS uvijek.Radi li ista Opsta bolnica?Osim privatluka,naravno
frontalni kokuzi
Ljudi zašto tolika žurba, bolje zakasniti par minuta nego ne doći nikada..