Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo 3 od 10 ? Znam pouzdano 10 od 10 ! Kada su prije rata strani stručnjaci prilikom izgradnje termoelektrane Tuzla došli da vidi tehnološki propces, ostali su zapanjeni: Pa ovo je smrtno opasno i po vaš grad ! Jel TUZLU upita naivno naše KeKspert ? NE; NEGO PO BEOGRAD !
"zdravstveni troškovi povezani sa zagađenjem zraka koje dolazi iz postojećih termoelektrana u BiH iznosi do 3,1 milijardu eura godišnje," Znaju li tete uopšte šta je milijarda?
Ublehaši, pravdaju novac zaradjen za nerad. Nama 50% nezaposlenih, a oni bi da ukidaju radna mjesta ljudima. mamu li vam vasu.
Treba ovu Vlatku dobro iskarinđat da nemoze doci do zraka sve da govori hapttt haptt .... Ona meni ukidat rudnike i elektrane ...
kažeš 3 od 10, a onda ne kažeš koje su to tri. :)
A ukupno ih imas 4 u drzavi! :)
I peta se zalijeće, ali nije ona naravno među ove tri...
Sta znaju Evropljani sta je crni snijeg...
odes na plucnu kliniku i sve ce ti se samo kazati expert ne trebas biti