Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
3 bolje receno sarlatanke i bleferke, prodaju muda pod bubrege, najlakse je filozofirati i srati narodu, bacati kost, biste li nesto konkretno odradile, neki poslic, naprimjer ocistiti velike gradove ?
@JahacMagle2019 Neka odu na Vučjak, neka pomognu ljudima, odmah i sad. Svaka ima kuću, nek primi po trojicu.
@šefica Ne moraju po trojcu nek svaka primi mene, lijepo meni lijepo njima 😁
razvalio bi ih ko čović aluminij
@fbUser1563703904 mores ssmo drkat,ako i to znas
Sandra Jankovic je ribetina par ekselans. Bi razvalio bi je ko komsic covica
ublehasice ... al ajd neka, samo povucite vodu kasnije..
Je li koja od njih ponudila smještaj kojem migrantu u tvojoj kući? Eto, to je humanost, a ne laprdanje. A to koliko bi taj migrant to cijenio ili je silovao i opljačkao je neka druga priča. Za početak neka pokažu humanost tako što će ih dovoditi kući.
Eto vam ih, vodite ih kuci...
Lafo one prosipaju demokratiju a u tri razlicite nacionalne stranke bez i jedne slicnosti.
Manje palamudjenja, uzet kazan i praviti grah za migrante u Bihacu...
treba him pečate udarit, evo ja sam dobrovoljac :).
Zemlja i propada jer se žene bave politikom.
Veći problem ove zemlje si imigranti nego migranti ... Samo kao i inače ovi naši političari kasno pale pa će i to shvatit kad i zadnji ugasi svjetlo i zalupi vratima ...!!!
Sandru i Vedranu poznam sa seminara političkih. Vedrana je pravo slatka i pametna,raja za popit. Sandra je lijepa,pametna ozbiljna djevojka.Izuzetno je obrazovana.zato ju vole u sds Aminu ne poznam.Al podrška za mladost i lijepe djevojke
@fbUser1563820038 da da Sandri visi Karadzic u kancelariji iznad glave a Vedrana BiH patriota i sada su kao one zajedno, ili sta treba Bosnjak da podrzava Sandru kojoj je uzor genocidas Karadzic, a Vedrana je kao slijepa pa to ne vidi.. ma daj mozda gradjani BiH jesu glupi, ali nisu toliko.. obicno uhljebi idu po seminirama, krkaju i piju, dok sirotinja nema sta jesti. mrs otpadu
Treba vama još jedan dodik,necjenite mladost I obrazovanje
Amina Gec ova zadnja desno tuka teska mislim da njeni imaju autopraonu,inace šošonija teska🙈
Eto vodite ih svojim kucama skupa sa 'precjednicina" vasih stranaka
Znate li mlade razvuci.pite😂
@mahalamo znaju razvuc kuvac
Još im fali Sabina Čudić, ipak se ona izjašnjava pod Ostale i eto onda jedne fine ženske ekipice spremne za velike stvari
ma mogu one i pojedinacno na velike stvari
@harrison19ford Tako je to nekad i krenulo. Mlade politicarke su u BiH program Zapada, lafo zene u politici ili slicno. Stranci ovako operu pare i udare crticu u rezimeu, ove curice isto tako, jos clankom u medijima popljuju siromasno BH drustvo, a narod bleji li bleji.