Komentari (187)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pazi ovih multimilionera sa slike, ojadili ovaj narod to je užas
bio je pokušaj "promjena" tako što je sa nogiranom tadićkom i likom koji će se uskoro naći na američkoj crnoj listi čavkom, uz pomoć sarajevske trojke i petokolonaških medija tipa avaz,pressmedia n1 tvsa rtrs poskok face tv raport depo,lažnih analitičara tipa marić kazaz pokušalo namontirati aferu respiratori,kojoj je cilj bio Fadil u zatvor i preuzimanje fbih premijer fotelje od hdz-a al propalo sve...
SaDrineSelam Vidi vidi ko je to budan, obično botovi oko 11h se jave, ali ovo izgleda kad je Bake u članku onda je naredba da se ne smije ni spavati, a i da ti kažem da nisam ni čitao tvoj komentar jer pišeš robotski naručeno plaćeno braniš lopove hvališ lopove i ono nije baš nešto interesantno a ni zanimljivo što ti pišeš, pozz
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Zašto članak nije počeo ovako: nakon sto je SDA dao naputak islamskoj zajednici da na namazima pročita da je poželjno da se glasa za Željka Komšića, HDZ BiH kreće u kontra ofenzivu prvo ne formiranjem vlade usko povezivanjem sa Dodikom aktiviranje Hrvatske da se zauzme gdje može uglavnom srajevski građanski fašizam je napravio dobre stvari koje vode prema raspadu.
I opet cemo glasati za komsica..glasajte i vi za baketa..ko vam brani
Mi hoćemo da vi glasate za Komšića da cijeli svejet zna da sa muslimanima nema suživota.
Kad Sebija kaže: "Ako se s Bakirom ne mogu dogovoriti, pa s kime će", ovo je ta opasnost po Bošnjake. Bakir i Sebija misle da posjeduju Bošnjake i dio Bosne te da se oko njih mogu volonterski dogovarati - što im je ibila dosadašnja praksa.
Oni jedan drugog slamaju decenijama, a obojica sve bogatiji. Narod sve slomljeniji. Pa sad skontajte ko tu koga lomi
Treba sluntu jebati, hoce islamsku drzavu, namece podobne pijandure, ko ga hebe sve ce se ovo bosnjacima u kanister drzavi obiti o glavu
ALI ŠĆEPO JE FENOMEN ZA SEBE. SVO VRIJEME VRIŠTI PREKO (H)AVAZA PROTIV VLASTI A U FEDERALNOJ VLADI IMA VIŠE MINISTARA NEGO SDA - ČAK 4 MINISTRA. I, K TOME, SVO VRIJEME BRANEĆI TADIĆKU, A RUŠEČI DEBEVCA (A KOJEG JE ON LIČNO POSTAVIO) RADI ZA ČOVIĆA.
Ne prihvatljivo je da Dom naroda služi za zaštitu stranačkih interesa i opstrukcije. Zakon treba promijeniti i definirati šta je to vitalni nacionalni interes. Danas je to stranački interes a niti jedan narod se ne treba poistovijetiti sa jednom strankom, jer narod nije stranka kako se to pokušava nametnuti.
Bake će biti upamćen i zapisan u historiju kao covjek koji je pokrao izbore kleo se u patriotizam i unistio Bosnu i Hercegovinu za rad svojih kriminalnih radnji i žene koja više liči na doktora Mengelea nego na istinskog liječnika...
Najlakši put uništiti HDZ je dati im izborni zakon.!! 80% Hrvata mrzi HDZ, ali glasa za njih da nebi bili majorizirani. Kad bi nasto pluralizam u Hrvata, uvijek bi se našle stranke koje se mogu dogovoriti. Kad će bošnjačka strana to skuziti?
kakva šuplja, mozes ti to bolje
Po svemu ovdje navedenom najveci rektalni alpinista je SBB,sto na nivou FBiH sto na nivou kantonalne vlade KS. Oni bi sa svima samo da su tu.Covic se naljutio razmjem ga biramo mi umjesto oni restart politickog sistema bez ratova je najbolja opcija a Dodika skinuti kao neka Karadzica.
Cime li ga covke drzi za mu.. pa nesmije da progovori ali otkrit ce se i to kao sto otkrivaju dodu u rs-u
Bakir nije sposoban bukvalno ništa uraditi osim pisati saopštenja...
Eh sad si rekao istinu...
Treba jebatttt BerandinKu i ELENU na sred Bascarsije... Treba hebat i zene od ovih koji ih podrzavaju...kad to, onda hebat na suho, sve ostale koji nisu skontali da ih ovi levati LOZE!!!
dokaz da nam ta vlada ni ne treba
Bavite se budućnošću građana manite se price vise o projektima! Ma idemo svi iz BiH Ko vas hebe vise. Ostat će samo ovace kojima ćete vi i vaše stranke biti bitne.. Evo gledajte budale sad ispod i iznad u komentarima!
Zelimo pravo kao i druga 2 naroda da biramo onoga koji ce nas prestavljati a ne da nam biraju lika koi nema nikakav kontakt sa hrvatskim narodom
Kakva novinarska objektivnost i nepristrasnost! Svaka vam cast. Bravo, S.M., bravo! (ovo je sarkazam ocito)