Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kome ih je zao nek\' ih vodi kuci,nikad mi necemo u evropu dok je ovakvih i onih sto ih podrzavaju.fuj!!!!!!!!!
dobrodosli muslimani u svoju zemlju. ovi sto mrze nisu sigurno muslimani pa makar nosili muslimanska imena, nego licemjeri pa netreba obracati paznju na njihove komentare.
Pa sada molim vas dalje za Alzir!!! Sta ce nam ta bagra ovdje - zar nemamo dovoljno fundamentalista u zemlji!?
trebali su jos 15 god ostat
majo! balinkuro lojava smrdljiva, dabogda ti ovakvi po kuci hodali ako su ti dragi!
kad ti bude na dedinom i babinom onda tjeraj.a do tada se poklopi usima i ne serendaj previce,jes cuo.
ma koji ce nam klinac,treba govna otjerati u alzir sa porodicama,gledaj samo na sta lice.FUJ!!!!!!GOVNA NAPOLJE!!!!!!
posmatrac, svaka cast, samo znas to ti se vec i desavalao. ja sam iz maglaja, tamo su ti poslije rata svi bili smjesteni u selo bocinja - mudzahedini, e to ti je bilo tarapana po gradu. zaskakanje djevojaka, zabrana izbora za mis i slavljenje nove godine, zatvaranje kafica za vrijeme ramazana...... katastrofa... ipak smo mi europa, nije moj dedo tako zivio a kamoli da ja....
Hvala ALLAHU Gospodaru svih svjetova pa su oni izasli , a vi smradovi sto ste protiv njih trebalobi vas poslati na njihovo bivse mjesto za slijedecih sedam godina.
Jedite govna svi maloumnici! Hvala Bogu pa su ljudi dosli svojim porodicama.
Kakvih ce problema sami Bosnjaci izmedju sebe imati zbog svih ovih Alziraca, Iranaca, Sirijaca, Saduijaca i slicnih.... To ce tek viditi, za nekih 5,10,15, godina... Kad se oni njima samima usprotive, a ne Srbima i HRvatima, vec kad pocnu zavoditi red po serijatu i slicno... Sami Bosnjaci ce se o jadu najvise zabaviti, a ne Srbi i Hrvati! Sad dok su jos u manjim skupinama su jos kao i fini kao nebi mrava zgazili, ali kad osjete mrvu snage i moci i kad se jos malo grupisu, e onda cete viditi sta je zivot po pravilima \"ispravnog\" Islama... Kad vam zensku celjad pocnu po ulici salijetati zato sto se \"nepropisno\" oblaci i slicna sranja, onda cete viditi koga ste docekivali s radoscu na aerodromu! Zivi bili pa vidjeli!
jaoooo sto smo multieticni u p.... matrinu!!!!!!!!!!!!!!!! sve se nesto prenemazete o ljudskim slobodama i pravima,pun vas forum. a jel u pitenju kakav arap vi bi to odma tjerali.MA KO VAS BA STA PITA?POGOTOVO VAS IZ DIJASPORE??????? MA DA I VAMA HOCE NEKO ODUZETI DRZAVLJANSTVO PREKO NOCI I RECI MARS BOSANSKA BAGRO NAZAD,STA CE TE OVDJE..................
Nisu ova jadna djeca nista kriva pogledajte malo sliku. Nije ni njima nista dokazano, da jeste nemaju sta trazit u Bosni takvi nam najmanje trebaju.Ovako,jad i bjeda, djeca bez oceva 7 godina a sve u svrhu politickih igrica.
muslimanu, nisam se tebi obratio, zacepi
NEKAD SU BILI DOBRO DOSLI A,SAD BOSNJI NE TREBAJU,PA HAJD RAZGULI.NISAM ZA VEHABIJE I TERORISTE,ALI AKO NETKO NIJE KRIV A VOLI BOSNU..