Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a mozda i ostanu tamo i osnuju republiku sibirsku
Mladi iz R.S. u svom zargonu nikada ne upotrebljavaju rijec BiH.To za njih ne postoji cak ni u podsprdnom /satrovackom jeziku. Ovi studenti sto idu u Moskvu,kada se odskoluju tamo,vratice se sa punim znanjem o Ruskoj istoriji,Ruskoj kulturi ,a posebno o vjekovnom prijateljstvu izmedju Rusa i Srba. A gdje su tu takozvani Bosnjaci,gdje im je mjesto ? Gdje i Cecenima-zna se !
Ako bude kakve srece da svi bh vlasi odu u Rusiju, tamo studiraju, zaposle se i kao u bajci zive sretno do kraja zivota.
ono sto me vise nervira od cistog prepisivanja teksta od djogine srne, je to da pored toga sto tekst prepisu, onda neke dijelove isprave da budu prihvatljivi i u federaciji i time z,a,s,e,r,u citav tekst.
Ne znam gdje su ova tri bh. studenta iz naslova, jer je iz teksta vidljivo da su studenti iz Republike Srpske.
@@obilic Naprotiv, samo se dekontaminiramo od uticaja otomanskog okupatora. I stvaram o državu po svojoj mjeri i svih njenih stanovnika, uključujući i druge narode.
Uvijek se radujem uspjehu naše omladine, ali ovdje se ne radi o ličnom uspjehu već o \"uspjehu po stričevima\". Sretno studentima, ali da nije roditelja u rafineriji, ne bi imali ovu priliku.. nažalost
Kad silujete historiju jedne drzave tako sto mjenjate imena gradova, unistavate i rusite dzamije i muslimanska groblja. Pravi fasisti..
Bože, kada će Bnatustanci konačno shvatiti da taj famozni \"Bosanski Brod\" postoji samo u njihovim glavama i nigdje više. Grad se zove Brod!