Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naci boze sad ce on poslije dorucka dobiti upute i zadatke kako da se napravi privatizacija energetskog sektora u fbih,jer je dodo zaduzen za rs najgore od svega je sto je ep uzela pod svoje rudnike i kad im se da elektro privreda i rudnici ce im pripasti bas mrzim kapitalizam i ovu okupaciju kapitalistickoamerickocionisticku,i najgore od svega mi je sto taj jadni radnik hoce pred americku ambasadu kao oni im jedino mogu i hoce kao pomoci(bas je jadan radnik ) a musliman samo u ameriku vjeruje(a to je još jadnije)
buduci president...
Trhulj, uspješan, profisonalan, pravi privrednik.!!! Jeste li vi pijani, drogirani ili ste samo iz SDA? Trhulj idiot nesposobni. Dabogda ti zalogaj zapeo....
....bogo moj, šta je molitveni doručak kontra ovog od 0:16 fo 0:30 :)) https://www.youtube.com/watch?v=k4pfFATekiQ&index=27&list=RD6JXZwGHQiF8 (pustio sam se s lanca, izgubiću svoj ugled pristojnog muškića...odo spavat i oladit :)
...ne šalji mi to, spavam :)))
Svaka čast na uspijehu.
cestitke nasem ministru, mozda i posla ugovori, pravi privrednik
I ja sam neki dan bio kod svoje komsinice na rucku, pa niko o tom ne pise...
...čini se da ni molitve nisu "upalile" :)))
Bio kupus sa suhim mesom ....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)