Komentari (367)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi cemo mi iz BiH. Ocevi nisu ginuli za ovo. Nisu ginuli za Bakira i njegovu dinastiju. Nikad ovdje nece biti normalne drzave. Rapustiti sve i samo ici, nr vrijedi vise ratovati. Samo sve Baketu prepustit nek dovrsi rasturanje koje je poceo i nek ostavi svu familiju, i familiju svojih bliskih kolega. Halal sve, ssmo preko grane :)
Ne rusi je samo Bakr
on takve kao ti najviše voli
PRIKAŽI ODGOVORE (26)
nas prvo treba izliječiti od nacionalizma, a ostalo će doći samo...
Nista cudno, u Svabiji se najvise traze ljekari i zdravstveni radnici pa takvih je najvise i otislo.da im trebaju pekari i nastavnici ni takvih ne bi ostalo u BiH. Nije stvar u ljekarima vec u opstoj situaciji u zemlji.
Kako nas liječe i nek idu. A nije da ja neću istim putem.
Nek idu ko ih ebe, par puta su me pregledali ljekari iz Japana, Koreje, Egipta, Jordana koji su na specijalizaciji ovdje ili su tu čisto volonterski...svaki put sam dobio vrhunsku uslugu. Većina naših doktora se više bavi papirologijom nego samim pacijentom.
Da je dobit stalan posao i solidnu platu imao bi nas ko liječiti ovako samo put pod noge i pravac Germany.
pa nekad se svakako pitam jel bolje kod veterinara otici ili naseg doktora.....
komentar za top jarane
nije problem ko će liječiti,nego koga čete liječiti!!!!
za koje pare bi nas lijecili? to narod ima para za doktora i lijekova? de ne serite... zdravstveno ne pokriva ni osnovno. i to moras podebljati markicom. i ono sto ti zdravstveno inace pokriva - ne rade aparati ili ih nema nikako. pa se ti yebi i idi privatniku ako imas. a masa ni za hljeba nema. nema se da se djeca lijece. ali se ima za papka dinu da tandrka par sati ukradene pjesme. kome je god to normala da bog da mu od ove vlasti zavisilo lijecenje. pa nek' dinu slusa da se izlijeci.
Ko će nas liječiti? Pa država je u dubokom,duhovnom rikvercu...vremeplov će stati u 16 vijeku....liječiti će nas hodže sa certifikatom rijaseta i vakufske konferencije...to je i bio cilj SDA tvoraca i bajraktara...to je način vladanja onima,koji će ostati...raji naime....
doci ce ljekari iz kine, arapskih iz ostalih zemlja zajedno sa svojim porodicama, vremenom demografska slika bih ce se promjeniti, govoriti drugi jezici, drugi narodi i rase ce zivjeti u skladu i prosperitetu..itd..bosanci ce se raseliti i stopiti sa ostalim nacijama na zapadu - sto je ustvari i cilj.
Samo nam ostavite psihologe, psihijatre i neuropsihijatre...
znam jednog travara lijeći sve čak i zapise i uzdrmane brakove... ma sve
Ova Država je odavno namijenjena samo probranim političkim elitama i to njihovim najneobrazovanijim kadrovima i poltronima koji nas vode u mrak. Nije ni čudo što odlaze i to ne samo ljekari već i ostale profesije koje su se ovdje školovale i trebale biti najproduktivniji kadar. Ali ne lezi vraže
odose svi a ne samo ljekari. napokon se vidi rezultat vlaasti koja je preko 20 godina bila korumpirana i nesposobna. ostat ce samo oni koji su politicki dobili posao, ali i to se smanjiva jer i drzavne institucije sluze gradjanima (iako to nazalost mnogi ne dozviljavaju) sa manje gradjana treba i manje dzavnih institucija. moglo je se nesto od ove drzave napraviti ali ovako bjezite dok mozete.
Ko će nas liječiti? Pa, Sebi-ja. Salivaće nam strave od užasa koji među nama širi porodica Izetbegović!
Doktori su uglavnom prevaranti, još kad neko kaže uspješan Doktor onda morate znati da je to teški prevarant koji je naguzio bezbroj pacijenata