{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Treći kongres Naše stranke 16. maja

Klix.ba
23.2.2015. u 13:03
237
29
Treći kongres Naše stranke 16. maja
237
Treći kongres Naše stranke 16. maja
Dennis Gratz
U skladu sa statutarnim obavezama, predsjednik Naše stranke Dennis Gratz je donio odluku o sazivanju Trećeg kongresa Naše stranke u kojoj je imenovan Odbor za organizaciju, a 16. maja potvrđen kao datum održavanja, saopćeno je iz Naše stranke.
''Na proljeće ističe četiri godine našeg mandata i smatram da rukovodstvo Naše stranke, može raditi samo uz legitimitet koji mu daju Statut i Kongres Naše stranke. Mi poštujemo demokratske principe za koje se i u javnosti zalažemo, i došlo je vrijeme da članovi Naše stranke opet biraju predsjednika i ostatak rukovodstva'', kazao je Dennis Gratz, predsjednik Naše stranke.

Dodao je da o trenutnom rukovodstvu može samo reći da čistog obraza izlaze pred Kongres i da s radošću čekaju datum njegovog održavanja.

"Preuzeli smo stranku kad je bila u jako teškoj situaciji 2011, a sada je jača nego ikad u svojoj historiji. Finansijski smo se konsolidirali, poslujemo u skladu sa svim zakonima i transparentno, napravili smo na posljednjim izborima najbolji rezultat od osnivanja stranke i, što je najvažnije, kontinuirano rastemo kako što se tiče povjerenja građana, tako i što se tiče broja članova i širenja lokalnih organizacija'', dodao je Gratz.

Zahvalio se članicama i članovima Naše stranke koji su nesebično davali i nastavljaju davati sve od sebe za stranku, ne tražeći ništa zauzvrat.

"Oni su razlog što ćemo nastaviti rasti i garant sigurne budućnosti Naše stranke'', zaključio je Gratz.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: