Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Sarajlije,nadam se da ce ovo podstaknuti i druge ljude da se pobrinu o okolini i mjestu zivljenja
Pocistit seljake iz Sarajeva, to kao prvo, a onda nece biti potrebno da se sto tona smeca nakupi. I JEBENE KAZNE UVESTI ZA SVAKOG KO BACI OPUSAK A DA NE GOVORIM ZA SELJACINE KOJI SMECE ZAFRLJACE ZA 14. SPRATA! Ekoloska svijest prije svega.
pa najvače "seljačine" su ovi građani po "haustorima"
Sarajevu se inače nemaš zbog čega ni vraćati. Prljav, tmuran, siv, dosadan, lokalan, sa hrpom ratnih fasada i izmučenih lica, nesiguran. Ali eto barem ovo.
A GRAS???
ljudi pa smece se baca svugdje u svijet..ima idiota na svakome cosku..samo treba po dzepu udarat,ako nema da plati ima drustveno korisni rad pa mu dat metlu i lopatu da dere dva mjeseca za jedan opusak sto ga baci.. a i treba se cistit svakodnevno a ne cekat da se nakupi pa onda krenut u akciju
De, pokupite i ono "smeće" iz predsjednistva i parlamenta. Usput vam je.
JKP Rad cisti grad.Svaka cast! Zasluzio je njihov direktor i 5.po redu mandat.
Nekad smo kao djeca sa školom skupljali stare papire i ostalo sranje....
Drago bi mi bilo da mnoge novopridosle Sarajlije iz ove akcije ciscenja grada izvuku koliko - toliko pouke i kulture zivljenja u urbanoj sredini.Da ne bacaju smece i flase gdje stignu i gdje im na um padne, pogotovu da uticu na djecu i omladinu prvenstveno doma pa i u skolama da ne prljaju i ne saraju haustore i liftove kao i javni prevoz, da ne lome i ne skrnave parkovske ukrase i klupe pa sve do grafita na fasadama i svakog drugog vandalizma.
Bilo bi lijepo kad bi se gradjani malo osvjestili pa smece bacali gdje treba.
Sarajevo je puno Opancica.
Svaka cast vladi KS. Ocistite grad od smrdljive SDA vlasti koja je prljala 25 godina.
Akcija 60 dana i sta poslije,,,,,?? Neće više. Trava rasti prljavština i otpaci postojati vrane odleprsati,,, dajte jednom priđite problemima ozbiljno!!
Ne može se očistiti koliko stoka može biti gursuz! A svi pričaju o nekoj ljubavi prema zemlji
mahale su najgore...stari grad deponija smeca