Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prelijep gradic, a opsjednut djavolom... steta
Nisi bio u Višegradu i Foči...Trebinje je Mekka..
@Stoqica nije opsjednut đavolima nego je opsjednut vlasıma
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sramota za trebinje
@stoniran Djikanski untermensh
Poserem im se u usta
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Problem sa ovim svijetom je to što svaka budala može reprezentirati bilo koga.
Barbari, potomci huna...da li se ikada nesto slicno desilo u FBiH
BIJEDNICI BIJEDNI!!!!! Zasto toliko mrzite imama, sta vam radi, jeli zato sto je musliman?! SRAM neka vas bude, tamo gdje ste vi u vecini ni jedan Bosnjak ne moze mirno zivjeti! Ustvari zivotari u strahu bez posla, prava na lijecenje, obrazovanje na svom jeziku i u stalnom strahu za svoj zivot!
Gdje je sad ona njemacka ambasadorica sto baljezga o Sarajevu (citaj: uvlaci se Dodi u straznjicu jer je odbio primiti)? Ovi nacionalisti stalno opominju svojim ponasanjem i podsjecaju na ono sto je bilo, a bosnjaci treba da budu pametni i spremni za naredne generacije.
zà svaku osudu!
razbolje se lisica...
Sprema se rekordni pokolj vecine. Bice to krvava orgija. Bosna je medju rijetkima gdje manjina vrsi genocid nad vecinom. Goloruki muslimani su sada kurban pred klanjem, uz podrsku EU i Rusije. Na kraju, ako muslimani uopste ostanu zivi, zivjet ce u getu u sarajevu pod zicom ko gaza, sa oko 100 naoruzani srba u okruzenju da odrzavaju red. Pa hajte onda biti humanitarni. Naivni muslimani neznaju da za njih nema mir, oni neznaju sa kim oni imaju posla
Vrlo lijepa izvedba, dodjite malo i kod nas u zenicu, zavidovice, vozucu maglai tesanj srebrenik tuzlu pa nas razveselite sa tim pjesmicama
U sred starog grada napravljena srBska kuca, odmah do dzamije! Cetnicka posla!
RUZNO PR.E TREBINJSKI PESINI, ZVANI BRADATE SPOSOBE.
Pokušavam se sjetiti da li u svjetu igdje ima velikosrpske varbarske stoke kao u BiH ,i ne mogu se sjetiti jer nema.
e moj efendija krhnes bombu jednu s prozora i rijesen problem
Samo automatsku pusku i pokosi ih redom.
Najgore od svega je to sto su to mladi ljudi koji bi trebali biti nepotereceni nacionalizmom,tuga,ceka nas jos ratova to je sigurno.
Bravo tebi je jasno, ovo je samo jedan dobar svjez predznak buduceg rata...
Sutra ce da hamale kod hrvata u Dubrovnik