Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Il je rus, il je Chuck Norris, treće nema.
trebao je nesto pojesti.. makar na silu.. :-D
i ja sutra idem na more. Prvo svracam u Jablanicu kod Gojka na meso, pa kod Mahire na masazu. Mahiri nosim zaporak, ja oce ga mahira oglabati , jadna li joj majka!!!
a sta onda reci za ovog lika! http://www.hangthebankers.com/man-claims-to-have-not-eaten-or-drank-in-70-years/ mene samo interesuje kenjal on kad!
To moze samo Hercegovac :) kad mozemo ubit medjeda rukama mozemo i bez hrane 4dana :)
da mu nije ime Bear Grylls Stariji? :D
Nije mogao da gleda više ljude, pa se sklonio u šumu. Razumijem ga
bosanci obaraju medicinske zakone, navodno da covjek moze samo dva dana bez vode! idemo oboriti laz o 7 dana bez hrane sad. samo u bosni!