Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rami da je lahka zemlja bosanska, a podivljali dušmani neka crknu jer je žičara ljepša nego što je bila......
.....Ramo bio naoružan samo akreditacijom grasa ,ali velikosrpskoj stoci je samo ime smetalo.
Pa mora biti ljepsa ona je gradzena prije vise od 70godina... ali dans te gore ceka blato i Baustelci... Tako Mojne Sine... cekaj Septembar kad sve zavrse
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sarajevo najmiliji grade opet si najljepsi
Slava braniocima Sarajeva i Bosne i Hercegovine. Hvala Bogu pa je na kojoj zemlji imamo obnoviti.
vidi se da si se jedva i Sarajeva docepo. a o putovanjima po drugim gradovima da i ne pricam. Sarajevo je kasaba
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa ima li ljepseg grada i to sa zicarom? Bogami nema. Sarajevo uvijek i zauvijek.
Da je znao Ramo da ce obnoviti zicaru tek nakon skoro 30 godina i da ce usput otvaranje sluzit da nekom napuni licni budzet bjezao bi i prestigao Abdulaha hrabrog bjezanjijskog saborca .
Na kontam kakav poklon, ovo je platrio stranac, koji ce sad zarajivati na njoj, kao zahvalu smo strancima stavili skuplje karte kao musolini crncima :;)
Svoj prepoznatljivi identitet Sarajevo je vec odavno pocelo vracati ne samo zicarom,vec obnovljenim Isa-begov hamamom, kao i obnovljenim dijelom Careve - Sultan Fatihove džamije jos 2015 .Skaka, svakom je njegov mandat i rad historijski, a mi smo uvijek zahvalni
Još uvijek niko nije objavio radno vrijeme, sve u posljednji čas...
Sarajevo će biti, sve drugo ce proći! Cvjetaj grade moj u inat dušmanima! :-))))
Ma koliko da mi nije bio simpatican, Skaka me je kupio ovim projektom, kapa do poda gradonacelnice. Ovo je nesto neprocjenljivo, dusmani koji su ovo unistili neka opet gledaju nasu zicaru i neka placu.
Biće danas: ''Dobrodošli na otvaranje trebevićke skakaonice'' ko da ga gledam Skaku hahahaha
KLIXE PROMIJENI NAZIM U ŽIČARA.BA .... TOLKO STE DOSADNI SA OVIM KAO DA VODI NA MJESEC A NE DO TREBEVIĆA, UBIJATE VOLJU NARODU DA SE I PROVOZA, 100 NASLOVA ZA JEDNU STVAR...SVE ZA KLIK
@dd44 neka pišu!
Dobro jutro....stres moze da pocne....dnevna doza zivcare 😂😂
Preskupo je, treba da bude džabe.
Jutro krmeljavi, jeste li se umili jutros? Kako sa vodom? Ima li je?
jesmo..... ima....
@praznaprica nikome. to bi trebalo biti normalno stanje. šta se imam zahvaliti na normali. ili ga trebam popušiti ViK-u?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
..danas su na haparatima: - neokomunisti - malograđanski urbanoidi - zaostali đikani u povlačenju iz šehera - ............ - ............
ti si se rodio na haparatima
Ovo ispade kao otvaranje Olimpijade...bice da SDA forsira pricu prikazujuci je kao vlastiti uspjeh. Jos jednom zamazati oci onima koji nece imati ni za kartu.
Aman..zaman..pobogu..laj laj hilelaj...itd...Pa dosta više o toj žičari,kao da je Space Shuttle. Aman....