Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A neznam koja budala okrenu zicaru gore sto nije isla iz Hrasnice na Igman....
Dobrodošli na najbolji seks sajt za Upoznavanje = = > www.Sweetsex.top
Nema gdjes se nisam sanjkao k'o dijete, i na Jahorini i na Trebeviću, sarajevskim strmim ulicama...ali ne znam da je negdje na Trebeviću bila neka namjenska lokacija za sanjkanje osim bob staze? Sanjkali se ljudi gdje im je bilo zgodno! Možda Brus?
Najzalosnije je što je ostalo jako malo Sarajlija koji se sjećaju Trebevića sankanja i ostalog,sad su neke druge Sarajlije koje se nedjeljom vraćaju od strane Lapišnice prema gradu.
@akmo Ne,htio sam da kazem da je Abdulah oteo zloglasni Trebevic,u slucaju belaja neznam gdje bi komsije iz istoc.Sarajeva popele artiljeriju😉
iffff bit ceeeeee guzveeeeeee
Ote vam Srbi Abdulah Trebevic
Ako budu radili ovim tempom možda stignu Sarajevo 84 za jedno 100 godina