Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TEBE TIHICU TREBA SMJENITI POZIVAM SVE KO SDA S SVIH KANTONA DA SMJENIMO TIHICA JER NAS IZ 5 KANTONA NIGDJE NEME SMJENA ZA TIHICA I NJEGOVE POTRCKE
Kad bi sutra bili novi izbori, SDP bi dobio više od 50% bošnjačkih glasova, bolje bi prošla za nijansu Stranka za BiH, SDA bi izgublila polovinu glasača, a Radončić bi manje-više prošao isto. HDZ bi osvojio više od 90% hrvatskih glasova, a SNSD više od 70% srpskih. Lijanovići više nemaju para za kupovinu glasova, a ni prošle nisu platili, mada su obećali, a za HSP ne bi ni rodbina glasovala. I to bi bilo riješenje, jer bi ove tri stranke morale da sastave vlast i na nivou entiteta i države. A da je narod bio pametan, pa kolektivno bojkotovao prošle izbore..., ali kad je narod bio pametan.
cuj iskaza, da ozbiljnije pocnemo razgovarati o formiranju vlasti. pa sta ste dosad radili bog vam pamet dao. a novi izbori bi itekako promijenili mnogo, ne bih za tebe niko glasao.
E moj \"ljepotane\", i ti nam konačno pokaza svoje pravo lice! Dosta si glumio dobrog Bošnju, poštenjačinu i patriotu, ali čim ti se ukazala prva prilika, ti ga bolan jarane zabrlja do kraja. Sad se vidi zašto te je Alija predožio za svog nasljednika, ali ti nam prebrzo otkri namjere, tako da ubuduće znamo s kim imamo posla. Vlast po svaku cijenu, a što će biti sa državom i narodom, o tom potom. Ko te samo iščupa iz logora, dok stradaše bolji i pametniji???
Pa ne mogu da vjerujem,,,,,ozbiljno razmišljati.!!!!!!ako se vlast bude formirala i do septembra bit će to,,,za pravu pohvalu,,,,,, s r a m o t a !!!!!
\"Treba početi ozbiljne razgovore o formiranju vlasti\" Sklempo ti se sve do sada za.....bavao.
mrš klempo majmunoliki..eto ti crveno-crna koalicija pa pregovaraj..majmunoliki Urko !
Hrvatima od 17 mjesta u vladi federacije pripada Pišljivih 5 a bošnjacima 12. Prvo loše riješenje je kad im iukradeš 4 mjesta a Drugo loše riješenje je kad im ukradeš a1 mjesto Najbolje je rješenje kad ih opće nema. E moj Suljo jada nebio, zlo radit a dobru se nadat.
Ovaj kao da se tek probudio iz zimskog sna
Pocet ? :S:S