Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slabo halse ovu uniformisanu bandu iako su nisioci skoro kompletnog kriminala u BiH..
Sve je to sitna buranija dok i kravatase ne pocnete pakovat na zatvorski aranzman.
Lako je uhapsit, treba osuditi.
Ako se ne krene sa strijeljanjem ovakvih i slicnih, nema spasa.
Akobogda da je ovo samo pocetak,nema goreg smeca od korumpiranog policajca
Neka visa sila djeluje u nasoj zemlji. Neko ne zeli koheziju policije i naroda, mir, sigurnost i rahatluk koji je bilo moguce konacno izgraditi, pogotovo nakon ubistva Gacica. Sada odjednom ovo i pokusaj ubistva od strane policajca u Livnu - ne mozete me uvjeriti da je slucajno..
Sve ce se to zataskati. Kod nas uvijek neka spektakularna hapsenja. Je li neko dosad ima saznanja da je neki politicar ili uhljeb osudjen i da lezi u cuzi???
ja ja bas bi ih trebali pustiti pa da krenu u zastrasivanje svjedoka !
Dva amidzica i jedan tetic... >_
Želite li pronaći Bakira za jednu noć? Dobrodošli na ==>> www.XXdate.club