Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne samo da je nametnuta externa revizija nego i primjena racunovodstvenih standarda za koje se mora angazovati i platiti externi procjenitelji kao recimo za rezervisane otpremnine radnicima MRS 19 kao iza ostale procjene. Osim toga kad se i rezervisu ti troskovi javna preduzeca moraju na njih platiti porez na dobit jer ih zakon ne priznaje
Pa sto se bunis Efendicu ti si nakon narucene revizije podnio krivicnu prikau protiv Damira Hadzica. Jel se bojonda PWC ili Delloite ne otkrije nesto kod tebe. Kad je neko od vas kaznjen nakon Ireda za reviziju.