Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je nevjerovatno! ti ljudi i ovako nemaju ni posla ni plate, skoro sve lijekove moraju sami kupovati, jedva se izdržavaju, a sad i to malo što su im davali hoće da im uzmu. kakva stoka! sve to treba bičem iz parlamenta i vlade izgoniti.
neka mi brankovic plati mjesecno lijekove pa cak i sprice sa iglama koje kupujem u apoteci maglajskog doma zdravlja, pa nek onda slobodno ukine moju invlidninu.dabogda on bio na mom mjestu samo jedan dan.
Zuko ni u kom slučaju ne može govoriti u ime Koordinacionog odbora invalida, jer se sa njegovim stavom mogu složiti samo slijepa lica. Nije pošteno s njegove stane što, samo zbog ličnih interesa, podržava stavove Nedžada Brankovića i nesposobnog ministra. Možda misle da će na račun invalidnih osoba moći sebi još više povećati plaće.