Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mostar, idealno mjesto za nagomilavanje .ranja politike i politiziranja.. ljudi bi normalno da zive, ali sto bi tako zivjeli kad se vec mogu mrziti!? to je uzbudljivije!
Nesto mi \'\'Stari\'\' ponovo podrhtava !
toliko pregovaranja i dilema o tome kako u postojećem uredjenju dobiti prvog čovijeka u,teškom poviješću iscrpljenog, grada na neretvi. naime,administraciji medjunarodne zajednice u jednom dijeliću povijesti seučinilo opravdanim nametnuti statut/svojevrsni ustav za područje grada mostara/ i od tada se nije nikada niti približno uspjelo postići doviljno relevantnog suglasja o tome kako pravičnijhe urediti funkcioniranje grada čiji izgled neminovno uvjetuje obala sa koje ga gledate...koliko je uopće bitno ko će biti gradonačelnik?
jebim je SISA !
Slažem se sa qqq. Gradonačelnik se treba birati direktno kao i u svakom drugom gradu u BiH i u skladu sa izbornim zakonom u BiH. Treba završiti proces ujedinjenja mostara.
Najbolje je da se gradonačelnik bira direktno, imenom i prezimenom na izborima tako da se ne ponavlja svaki put ista priča....