Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kulturno-umjetnička društva i folklorne grupe, Kulturna i muzička društva i ustanove: bokte koliko ih ima, mogu formirati ligu kulturno umjetnickih drustava. I jos igrat i Kup.
Meni se čini da su partizani bili jeftiniji. Il' mi se samo čini! Ništa, zvat borce i fudbalere kad neko zaglavi na Vlašiću.
Ovaj konjski isprdak od načelnika upravo javno priznao da mu je mrsko radit svoj posao. Znači neko napravio pozicije budžeta prije 10 godina i nedao Bog da se šta promijeni. Zaj3ban je to posao, mora se razmišljat. Al nije on kriv, krivi su oni sto su ga postavili tu.
Kakva li je ovo Udruga "Lajpcig" pa su dobili 18 puta više od GSS ...??? Ovi dečki iz GSS rade najhumaniji posao na volonterskoj osnovi i uglavnom i svugdje su "zadnja rupa na svirali" - nažalost . . .
Sad kad neko zapne na Vlasicu neka ga ovi KUD-ovi i muzicka drustva spasavaju....ako su toliko vazniji nego GSS koji moze spasiti nekome zivot.
kad se neko izgubi na Vlašicu bit će pomagaj GSS ako Boga znate cccccccc , a ovaj sto je ovo raspoređivao nek se malo preispita , ili nije u vinklu ili je podoban al ono pravoooo
sahovski klub 500 km i gss 900 km, to najbolje govori gdje zivimo, sah je jedan od sportova koje promovise svjetska zdravstvena organizacija kao doprinos mentalnom zdravlju i nema ozbiljnije zemlje svijeta u kojoj sah nije zasticen ko dzo bajden u zagrebu, lako je dat vokalnoinstrumentalnom sastavu nekoliko milja i dovest razne putujuce muzicare koji akusticno odsviraju i uzmu lovu, a kad treba doc ozbiljan foklor ozbiljan slikar il graficar il klasicna muzika il operska o nauci da ne govorimo, e tu nema para, a zasto nema para pa zato sto su to osobe koje nemaju veze sa politikom, sahovski klub i gorska sluzba vjerovatno nemaju predstavnike politicki lojalne koji ce moljakat i eto suse, onda se to svede na ono haj da im damo pare da im zacepimo usta, a tih 500 il 900 km trose politicari na svakom boljem rucku gdje pozovu osobe koje tu dodju nakrkaju se i kazu kako imamo divnu zemlju i gradove a onda kad se vrate kucama zaborave i na zemlju il kazu ono u stilu jes tamo je ljepo ali...!
Oni izgleda misle da treba samo pokriti troškove akcije spašavanja gss. Da bi akcija spašavanja bila učinkovita, pripadnici moraju biti opremljeni, osposobljeni i spremni, a sve to puno košta.
Da sam član GSS-a sljedeći put bih prvo tražio da mi plate opštinari prije nego odem nekog spašavat.
Pa kafa se mesto desi kakva nesreca tu ce da budu nogometasi skijasi itd da prvi priteknu u pomoc. Nije da njima netreba ali sutati loptu 120 000 spasavati necije zivote rizikujuci svoje 900 maraka. Pazite 900 konvertibilni maraka . To treba sjesti i dobro razmisliti u sta potrositi tolisni novac . Ni za toalet papir nemoze biti.
prijatelju ti ko da si pravio spisak rijeci, a ne recenice
Tolisni 😆😆😆
A "A.S.K Lilium Bosniacum" ???
NEDJELJA ! 5 do 12 SVI NA TRIBINU STAJANJE ! ISTOK !!! Pruzimo podrsku Azmiru Husicu ! Pruzimo podrsku FK Sloboda ! Ako ne usvoje ovaj reprogram!? FK Sloboda ce se raspasti i pasti nize nego sto je bila ! To jeste lanac i katanac na kapiji kluba ! SVI NA ISTOK ! SVI ZA SLOBODU ! NEDJELJA 5 do 12 ! KO IZDA PIZDA ! ! ! ! FUKARE ! ! ! !
Onda kad bude šta nek vijećnici saberu se i nek spašavaju :)
Boračka drustva : RVI Hrvatskih boraca HVO Herceg Bosna
Dijele i kapom i šapkom