Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Važnije je srušiti ograde u glavama 😊
@zmajcekSaUne svakako. Npr ja sam imenom Bosnjak, vjerovatno zbog roditelja, a moja jaranica Ivvana je Hrvatica i to je jedino sto smo od roditelja naslijedili. Redovno se poj*bemo i dobro nam je. Slazemo se.
@zmajcekSaUne kome smeta zelena beretka? Ne izmišljaj. To je jedinica bez zločina kao što svi znamo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
samo radi protokola, objekat je u vlasnistvu katolicke crkve. Muslimani su protuzakonito (postoji presuda sa suda) okupirali pola objekta. Ne zele iseliz, ne placaju rezije a o odrzavanju zgrade da ne pricam. Dovoljno je pogledat szgradu i odma znas u kojem su djelu hrvati a u kojem bosnjaci.
Nije prva zgrada koju su muslimani okupirali. U Sarajevu bogoslovija SPC recimo
Šta se dešava u Travniku - https://ivinaulica.blogspot.com/
Bolje da je ta ograda ostala, a da su ljudi u glavi srušili ograde, ovako ovo ispada samo jedan tehnički potez, Al hajd, i najdalje putovanje počinje prvim korakom
dzaba ti sve, omladina ode u p m
Šta vam vredi kad niko sa muslimanima pa i njihovom decom neće ništa zajedničkog da ima,,,,,kakav suživot i kurci i placi,,,mi Srbi hvala dragom Bogu imamo našu Republiku Srpsku pa nam deca uče po našem školskom programu,a ne mudžahedinskom kakvo bi želelo Sarajevo,,,,,odavno su ovde podele koje nikad neće nestati ma koliko se vi muslimani trudili da nestanu,,jer niko sa vama neće ništa zajedničkog da ima jer svi znamo kakvi ste kad ste većina,,,
mislim da to znači nešto sasvim drugo, vi ste polupali lončiće
Opet ova skola. Ovo nije primjer dvije skole pod jednim krovom. Kao bosnjaka sramota me kada se ovako pise i koristi ova skola. Ovo je vlasnistvo katolicke crkve i " nasa" skola je po zakonu trebala davno biti iseljena. Mi smo tu zbog nebrige bosnjackih politicara o ovoj djeci.
Veoma smo napredni.
Big respect ✊👍
svaka cast zivjela BiH gradjanska drzava!
Ako ima Boga i pravde, ovaj objekat pripada Srbima!
Pao je i cuveni Berlinski zid. Ce da padne i ovaj u BiH. Samo jos malo treba pricekati.
lijepa vijest
Sad ce zid ozidati, onako su se mogli vidjeti kroz ogradu sad ce morati merdevine stavljati da predju......
Da je Bog dao da nikad nije bila ni podignuta.
srusiti jednu i drugu,postaviti kontejnere kao ucionice i problem rijesen..