Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima od mene da dobije jedan u zadnjicu ako dođe u KP Zenica. Dugo sam tu i ne volim "vozače".
Zato fino zatvorit ga,da ga krse svi u zatvoru,i sve nadolazece generacije
Ne do li vam dragi Bog da ga pustite ko što inače imate običaj, znajte da ste pod lupom javnosti I Tužilaštvo i Sudstvo I Sudije i advokati I Policija ...svi redom bićete odgovorni. Osudite qovno najstrožije za primjer i poruku.
svi mi snosimo krivicu,jer je samo bilo pitanje vremena kada ce se tako nesto desiti i nista nismo poduzeli...a sada su kometari objesi,ubij ga...naravno treba ga kazniti ali isto trebamo uciniti nesto da se nikada vise ne ponovi
Odmah ste ga trebali u Zenicu poslati a ne u Sarajevo. Tamo ga ceka druzina.
Mislim da vise nije potrebno ovo medijski publikovati.Neka je izrucen treba ostaviti na BRAZ pravosudnim organima hoce li ga kazniti ili nagraditi.U ovom slucaju sa blagom kaznom ne samo da bi on bio nagradzen vec i mnogi oni drugi koji su poput njega i samo ostaje onda da se vidi ko su naredni Selma i Edita...
Smrtna kazna za stoku
Kazna, zatvorska i višegodišnja a ne uvjetna.
@0KIKSER0 pa ono kakav monstrum moras da budes da ostavis ovakav komentar, to mi nije jasno bgm...😧
@0KIKSER0 Bezveze trolaš, i navlačiš sebi nevolju. Da neka slična budala ubije tvoju sestru mater i sl ili da ta budala budes ti pa nekog ubijes.