{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


"Transparency international BiH obmanjuje javnost iznošenjem neistina"

F
1.9.2010. u 15:19
0
26
"Transparency international BiH obmanjuje javnost iznošenjem neistina"
0
"Transparency international BiH obmanjuje javnost iznošenjem neistina"
Vahid Hećo
Federalni ministar energije, rudarstva i industrije Vahid Hećo danas se oglasio saopćenjem za javnost u kojem ističe da iz sredstava Federalnog ministarstva energije, rudarstva i industrije i budžeta Federacije BiH nije utrošena nijedna konvertibilna marka vezano za kampanju za promociju energetskih projekata.
Hećo ističe da mu nije jasno odakle Transparency International BiH crpi svoje informacije koje su "u potpunosti neutemeljene i neistinite", a što ga je kao ministra Federalnog ministarstva energije, rudarstva i industrije dovelo u poziciju da počne sumnjati u časne namjere Transparency Internationala BiH kao nekoga ko želi da se bori za istinu.

"Drago mi je i ponosan sam što se ovi projekti iz energetskog sektora kao najbolji projekti na području Bosne i Hercegovine vezuju za Stranku za BiH iako su oni projekti svih građana pa i gospode iz Transparency Internationala BiH. Zamolio bih gospodu iz Transparency Internationala BiH da demantuju iznesene navode i da priznaju da su obmanuli javnost", navodi ministar Hećo u saopćenju, koje prenosi Ured za odnose s javnošću Vlade FBiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: