Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@OHR@ Da si ti živ i zdrav Sedmica ti neradi od 2004.
Ako nista iz ovog teksta se moze zakljuciti da 1ica, 5-ica i 7ica mogu rahat proci! To je zato sto one krecu iz Opcine u kojoj je SDP-ovac gazda, a i skretnica je takodjer u SDP-ovom vlasnistvu!
A dali bi bilo ugroženo odvijanje saobraćaja na liniji br 1?
Haha, čuj rekonstrukcija. Koliko ćete miliona KM uzeti za tih nekoliko metara saobraćajnice?
sandzacko-istocnobosnjacku
ma kod vas je sve nemoguce sanirati, radove obavljate u sred bijela dana, zakrcite u najvecoj spici saobracaj, i kad dodje zima vi onda vidite da se nesto treba sanirati, sta radite ljeti u sezoni godisnjih odmora, takvi radovi se svugdje u svijetu obavljaju nocu....