"Šestica" ponovo u funckiji
0
Tramvaji od danas saobraćaju do Skenderije
Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Baš super,što je šestica proradila nakon dugo vremena,i što se radi nešto u ovom gradu za građane.
Šta je kenjarošu? Mora da si ti završio mesarsku,pa malo da odglumiš da se razumiješ u neke stvari o kojima stvarno pojma nemaš. Ko te okoti glupog.
pa klocu jedan sesticu su \"ukinuli\" u novembru/decembru 2010 i rekli da trebaju sanirati okretaljku i da ce to biti gotovo za sedmicu - dvije, onda su to odlozili zbog niskih temperatura, pa onda zbog toga sto nisu imali para, pa onda zato sto su strajkovali decembar 2010 - maj 2012 = 16 mjeseci :D
A cuj besplatna voznja?Pa ja se i ovako i onako besplatno vozim :D
Danas se to deslio nama, sutra ko zna kome. :))))))
RADOVI S EMORAJU PONOVITI JER SU LOSE URADJENI, SINE SU IZNAD PREDVIDJENE VISINE A ASFALT NIJE UTABAN NITI IMA GUME IZMEDJU ASFALTA I SINA, KRIMINALNO URADJENO
Cekao sam pola sata tramvaj jer su pustili premalo vozila. UZAS
16 MJESECI, HAAA ? E moj kix.ba, sve kix od kixa, cuj 16 mjeseci nije 6ica radila ! ???
PSI GLUPI LIJENI NESPOSOBNI U KANTONU U GRADU POCRLAJTE!!! SELJACINE NIJE ZA VAS DA GRAD VODITE!!! MARSH U VUKOJEBINU ODAKLE STE SE DOVUKLI!!! NIJE ZVAKA ZA SELJAKA. Ovo sto se radi mjesec dana da se radilo kako treba bilo bi gotovo za 10 dana PSI ODVRATNI!!!!
ja se voim besplatno tramvajima, ne kupujte karte
kako si pogodio!? bolje i golf nego tramvaj!!!
Koja seljacina ovaj Sedin, mora da si iz Tarcina, s napucanim golfom 1, pun spojlera, pa te strah da ne zakacis kad budes budalesao gradom i pokusavao da sarmiras trebe...
ugodan dan Vam zelim!!!
Ahaaaa, svaki put oni nešto kao \'voze besplatno\'. Slomiše se jadni. Pa raju napadaju i pljačkaju, jer kao vozači nemaju pojma o čemu oni govore. Uf, što ne mogu seljakluka i lopovluka. Mrš!
godinu prije dodikovog rođenja, njegova majka se bavila prostitucijom!
Koji je ovaj Sedin histeričar.
hajde se ti frajeru pametni fino predstavi da mi ne maltretiramo ovdje ljude, ili da se provozam koji krug tramvajem da popricamo u tramvaju!? mislis da si pametan?? jel??