Elektrodistribucija otklonila kvar
0
Tramvaji krenuli prema Ilidži nakon cjelodnevne obustave
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad će seljoberi sa Ilidže da navače nama u grad :(((
\"Prekid u napajanju strujom se dogodio iznenada i bez najave...\" Eto kao havarije na postrojenjima se same najave da će se desiti... Koja d-r-o-lj-a ove članke piše?
Jeste li culi,da hoce da povecaju cijene karata.Ovo vodi u cistu propast,a pogledajte kako nas sluze.Jos da ne govorim PDV mogucih 25 %,smanjenje penzija 15 %,poskupljenje goriva (doslo mu je vrijeme da ce biti 4 KM ) ali prije kad je bio jeftiniji,samo kod nas su povecavali cijene.Gdje vodi vise ovo.Gdje ste ljudi,sagnite se nek vas guze jos malo.
Samo nek smo tebe istjerali,samo neka tebe nema. hahhahhahaahahaha
Svi \'bosnjaci\' iz Turske carsije, ja ih zovem Poturske b.a. l. i. j. e, po Ilidzi Srpskoj dimijaju, smece svoje tamo ostavljaju, od Iliidze napravili smece, buldozder ga ocistiti nece.
Dobro ste se sjetili...
Bravo sarajevo x .... Konacno normalan naslov da kriva je eloktrodistribucija a ne GRAS KAKO NEKI PRENOSE NJIMA JE KABAL PREDOGRIO SVAKA CAST NISTE KAO FTV HAYAT ILI EKPLUZIVA !!!
Što se ovo u Japanu ne desi?
Sarajevo bi i bilo metropola da iskljucivo sarajlije zive u njemu, medjutim ovdje nema cega/koga nema! Opca katastrofa! Vratite se u svoje gradove i pustite nas na miru, ako vam ne odgovara vratite se odakle ste i dosli!
Bravo, ma podero ga parhetne gaće !!!
Jesi ti poludio ili šta? Ko pominje odštete milionske u tekstu? Tebi nije lako,potraži kakvog hodžu,mada ti spasa nema.
zbog nestanka napajanja kriva elektroprivreda odma steta na elektronici i trazit ce milione,,,,,,,,,,a svakodnevni prestanci napajanja koju su se desavali posljednji par godina koji spadaju u krivicu grasa nisu ostetili ni jednu elektroniku... JADOVI!!!!!!
JEL KO GLEDO KAKO GA JE ĐOKICA ISPUŠIO Podero ga Isner ko Glas Srpske hahahahahahahahahahahhahahahahahaha a sada trodnevna zalost u srbiji... kmeeee kmeeee kmeeee kmeeee HELJP RAŠA HELJP RAŠA !!! kuku leeeleee kukueee leeleleee hjoooooooooo hjooooo
SRAMOTA! Čak i za najmanji kanton u FBiH.
Čuj vozila Gras-a i elektronika , pa to je nespojivo ? Vozila i ljudi iz kamenog doba i elektronika?Dugo nisam čuo stupidnije izgovore !!!
Zali sto ti nije veo Za svatove on ispleo Od cvetova Ilidzanskih Jer znao je da sam tebi Tada prsten kupovao Jos se nismo rastali
U Bosni se samo dešavaju kvarovi i nigdje drugo na svijetu? Na kojem ti k.u.r.c.u cvateš?