Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1 stanica - 1,80 KM 15 stanica - 1,80 KM
\"sutra, 31. decembra, od 19.00 do 06.00 sati doći će do izmjene\" - KAD??
sto je sigurno sigurno, ubacite po 4 policajca u te traNvaje i autobuse, sa kompletnom monturom.
Slažem se sa Sidranom, davno su prošle lijepe osamdesete kad si mogao rahat pjehe u tri ujutro da ti dlaka sa glave nefali, a sad Bogami nisam smiran ni u pola dana u sred tramvaja..ja lično u ovim sadašnjim uslovima nebih izlazio iza jedanaest naveče, ono nema teorije.
ma to je navlakuša za raspored vožnje i karte,nema plata u GRAS-u,nema ni vožnje,grad blokiran iza 31.12. upregnut ćemo kočije
vidi se da ne izlazis puno! Zivi u 4 zida u strahu i umri u strahu!
Da bar hoćete vratiti komercijalu vikendom do 2, sramota da je to ukinuto!
bice bocanja u tramvajima jos izgleda,,,gdje su oni u crnom sto ko nesto lice na bigu ili alarm west....piju kafe ......
znači mogu se vozati sa studentskom godišnjom kartom do 23:59h a u 00:00h moram kupiti kartu.
Boze pomozi GRASU da donese ispravnu odluku da ne rade za novu godinu jer dosta nam je krvi, pa ljudi moji samo ce se huligani voziti te noci.
puno je to
Daj ba dosta do 21 22..izginuce raja..sta vam je cuj do tri poslije ponoci..ma niste normalni