Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel se RULOF već potpisao na/u tramvaju??
Daj završite onu 'misteriju od puta' na Stupu hebo vas Čežnja i Nostalgija više. Patite narod evo 6 mjeseci bez normalnog prevoza.
i btw sta im znaci rulof pa ga ima i u hadzicima i u WC-u pored Begove... ?
Super, sad cemo imati 12 razlicitih tramvaja. Cim nekom padne na pamet da se rijesi starog gvozdja nama ga uvali. Isto kao I sa onom "doniranom" zicarom ?!
@Wyatt_Earp Boga mi, meni se više sviđa što je BiH pripadala AU jer se tada daleko više industrijski razvijala. Ali sada, ne vidim kakve to veze ima s komentarom koji ne napisao @BH REALNOST 2. Iskompleksirani debilu...
VIDITE SAMO OVIH LEVATA I NJIHOVIH TRAMVAJA!!! :):):) http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1461384 KO IH J... KAD NISU DOBRI SA Mađarskom
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
NAJNOVIJA VIJEST: http://doznajemo.com/2014/08/12/glumca-robin-vilijamsa-pronasli-mrtvog-u-stanu-policija-vodi-istragu-no-sumnjaju-najvise-u-jednu-stvar/ R.I.P.
đaba braca kad vozi do petice.
Idel na Bakarevac :-)
nama je ćežnja sinonim za normalan tramvaj (i gradski saobraćaj generalno) svakako :)
Hoce li nam donirati i onih sibirskih trolejbusa sa 2 prozorcica. P.S. Narode, znamo da uslovi nisu baš idealni, ali kabaš nije skup.
Još da vrate bife tramvaj..........
jedan i jedini..... :-)
носталгија је душевна дијагноза http://sh.wikipedia.org/wiki/Nostalgija
http://media-cache-ec0.pinimg.com/originals/4f/86/fe/4f86fe67a077f1978ecc35e46779f1c6.jpg
Smeće koje ljudi bacaju na otpad u ovom slučaju daju GRASU.
Upravo zbog takvog stava nam komšije spočituju historiju, jezik i pravo na nacionalno izjašnjavanje. Nije to nikakvo smeće, nego kulturna ostavština. Da za vrijeme SFRJ komunistička vlast nije počinila sveopći urbicid tako što je porušila sve starine i umjesto njih napravila siva rugla u koja je nafiljala ljude kao u mravinjake, mi smo danas mogli u turističkom smislu ubirati profite kao Prag, Budimpešta, Beč, Pariz ili London. Onaj ko ne poznaje svoju prošlost, nema ni budućnost.
Kakve je to "starine" porusila komunisticka vlast ? Zar i mi nismo bili dio te iste komunisticke vlasti, Mi jesmo mogli ubirati profite kao Prag, Budimpesta, Beč..... da nam je stari dio grada (bascarsija) veci od jedne ulice u istim tim gradovima.
Podržimo našu privredu. Kupujmo domaće!!!