Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samira Kadić, glasnogovornica preduzeca GRAS?? Da slučajno, najslučajnije nema neke rodbinske veze sa Harisom Kadiće, direktorom GRAS-a?
Treba vas ukinuti skroz....nesposobnjakovići!! Šta li će sutra biti...otpašće vrata sa tramvaja, one nove šine što ste postavljali, ni one vam neće valjati, iskočiće tramvaj iz njih?!! Trole vam voze kočijaši, revizori banda neobrazovanih i bahatih srednjovječnih superheroja....misle da rade za FBI...treba vas ukinuti skroz, i da svi idemo pješke.
šta hoćete prošlo je sigurno pet dana od kako gras nije napravio neku glupost,i boeingu otkaže motor pa svijet ide dalje,nećemo se valjda nervirat zbog malo gužve 2-3 sata gore dole
Stovana publiko predlazem rjesavanje ovoga problems.Pri ulasku u tramvaj ili trolu putnici se razvrstavaju u dvije grupe,u prvoj cijelu vozila I u drugom cijelu vozila,ostali Koji jos nisu usli u vozilo GURAJU odpozada i sa stand vozila VOZILO DO PRVE SLIJEDECE STANICE.za vrijeme guranja one dvije grupe putnika treniraju,na stanici izlaze zamjenjuju one RANIJE girace,pa sada ONI odmorni GURAJU vozilo do SLIJEDECE STANICE,I tako dalje dok ne DODJu do zeljene STANICE.EVO VAM ODMAH USTEDA STRUJE,BOLJE ODRZAVANJE VOZILA,ELEKTRICNA MREZA UOPCE NIJE POTREBNA PA NI STUBOVI ZA EL.MREZU. zamslite nema potrebe za djogingom,nase Sarajlije ce biti utrenirane I ojacane,mogul saki put da nastupaju na bilo mojoj sportskoj priredbiImam jos prijedloga a to u nastavki. odoh sada da izguram moj FERRARI iz garage . . Pozdrav I ciao ENCQO I
Dojadilo mi je penzionere \"kupiti\" jutrom na vađenje nalaza!!! Hoće li se ove linije vratiti u normalu, b.e.m. mi lopovku...
sta vam je narode, cijelo sarajevo mozete pre.pi.sha.ti pjeske. Koliko puta sam pjeske do Ilidze... radije i pjeske nego slusati vozaca sandzakliju i revu sljegovica.
Ovi tramvaji nisu normalni
A DA NOOOOOOO: http://www.youtube.com/watch?v=gQWxmfZnEJk
jedva cekate da se nesto desi da mozete pljuvat po svemu,
Samira Kadic nije u srodstvu sa Harisom Kadicem, i ona je u GRASU prije nego li je on dosao , a vi koji veze nemate ste iskompleksirani pa vam je svako kriv. Jel ona ne moze da radi u GRASU jer se nekim slucajem preziva isto kao novi direktor?
zasto vas cudi pa u GRAS-u sve strucnjaci ... sve profesionalci, kulturni obrazovani pedantni ....ma milina ih pogledati ....
gras misli na vas...bas me cudi jer gras bas prati red voznje i profesionalni su ... tako da izgleda da se kod njih pocesto te zice poje..
a jucer pustili u rad opravio ga Djenka, svaka mu cast
to odma raja se digla da vidi sta bi :))) boosnjo je cudo----djaba sto kisne ..al on hoce da vidi...
gospodo pantograf i teba da je na mrezi, samo sto je papak od vozaca davao voznju prilikom kontakta pantografa sa trolejbuskom mrezom sto se nikako ne smije.
Svako jutro je haos i svako jutro rade isto i to namjerno: piju kafu i onda svi u isto vrijeme krenu, naravno kada idete na posao prema centru, 7 trola prodje prema dobrinji, dok jedan-naravno pun, prodje prema gradu. Kada se vracate sa posla, isto se ponovi, ali u suprotnom pravcu,naravno. Ovo se moze opisati samo kao bezobrazluk ili cobanska inteligencija dispecera?
rajvosa selendra!