Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobrano kasnite, \"31. 07. 2010. Banjaluka - Građanima Republike Srpske konačno je omogućeno da izvodi iz matičnih knjiga - rodni list, uverenje o državljanstvu, braku i smrti imaju neograničen rok važenja. \", samo dvije godine kasnite.
pa nasi zakonodavci idu po logici - kad vec zivimo u pizdi matterinoj, sto se ne bi mogli onda i radjati svakih 6 mjeseci?
Ime i prezime su promjenjiva kategorija.
Fala qrcu vise, nikad mi nije bilo jasno zasto se uvijek mora vaditi \"frisak\" rodni list, kao da su roditelji, vrijeme i mjesto rodjenja promjenljiva kategorija pa ne smije biti stariji od 6 mjeseci, glupost.
nekoj stvari. pa stvarno je bilo užasno, ne samo zbog redova nego i zbog logike. pa dobro što neke stvari traže da nisu starije od 6 mjeseci, ali rodni list ili smrtovnicu. ja sma za rahmetli babu do sada SEDAM puta morao vaditi dokaze sve oko neke gruntovnice i zamlje koju je djelio s bračom
a u ostali gradovima?! Hvala Bogu dragom- samo su se kod nas ljudi radjali svako 6 mjeseci ( eh, da se bogdo mozemo roditi- bar 2 x ;-))))
u \" tuzli\" eee tugo moja...imate li vi oci????
trebalo im je 20 godina da se vrate na prijeratno stanje
Tuzla sa velikim T.