Komentari (252)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad su roditelji u fazonu "daj da ti ja cuvam te pare" 😂
@bosanskiisiin neka ga bolan sladak je, napadacemo ga kad naraste 😂😂
Ahahhaahahahahahahahahaahah😂😂😂😂😂...hebo te drzava sto se ismija jahahahahahahahaahahah
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Mnogo jaka ekipa, sve ekspert do eksperta, tipično društvo Sarajevske minder politike od koje običan Bošnjak u BiH i svijetu nikad i nikada neče imati nikakve koristi. Sve se tu svodi na neki sitni lični interes i čar, niko tu nikom ahbab i prijatelj nije, sve je nazor, kao i osmjesi za ludom radovanje. Kadrovi u IZ su posebna priča od Prusačkog Kazanove Nusreta Avdibegovića do ljubitelja luksuza, stanova i automobila Tešnjaka Smajića, glavna im je vodilja šuplja uz veliku koncentraciju sabura
tacno. Jedino sto me raduje je da bar komentari na klixu nisu vise u stilu zabadanja glave u pijesak. svima je vec jasno da su IZ i vlast (SDA) u sprezi u kojima je samo njima dobro, a to sto drzava propada, njih nije briga ...
joj jesu se zgurali na onom dvosjedu, ko moje amidze kad nam dodju hahaha
To su ti "jednakiji od drugih". To su ta djeca "jednakija od drugih".
Prije rata je bila bajram hiljadarka. Inflacija bila , hebi ga.
Malci,tih deset maraka je moje pola dnevnice.
Eeee Kavazavicu crni padoše sve iluzije o tvom liku i djelu. Okupiti ovoliko poltrona, baraba i lopova na jednom mjestu i to na Bajram ne može svako... stidi se!
Prefinjeni i intelektualni likovi
Joj sta ih je, da kod mene u garsonjericu dodje ovoliko ljudi sjedili bi na izmjenu po 5 minuta!
svim vjernicima cestitam Bajram i da ga provedu sa svojim najmilijim
Reis je primio i zlatnog ljiljanka i premijera Nedžata Brankovića, trenutno pred Sarajevskim sudom radi krivičnog djela što je Energopetrol olakšao za 32 miliona , SVE PO ZAKONU ! Prijemu prisistvuje i Hasan Ćengić koji je Mostaru uštekao desetine tona granata da mu se nađe sa BRAĆE ! Nedžada sigurno nakon (ponovnog) oslobađanja pred sarajevskim sudom čeka NOVI ANGŽMAN U CUNAMIJU GRADNJE NAREDNE GODINE što je uslov AGENDE ! http://www.slobodna-bosna.ba/img/vijesti/2016/09/bajram5.jpg
HAhahahhahahha koja skupina lopova, lažova u sjecikesa.
bosnjacka kvazielita... blago mi se povraća od licemjerja
jel hasan čengić dobio bajram banku?
Davno, ima i 20 godina
@JAJAJE_KOKODZAMBO vidim ga na slikama u kojoj je sad funkciji, zanima me
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
SVE SAMI ASOVI ARBIH SCENE
licemjerne krilatice nase uleme i poglavara, ko ima daj mu jos,ko nema njemu i ne treba,pretvori u robove sto vise, da mi dobro zivimo,sta ce njima plata kada nemaju vremena da je potrose, jer rade non stop.
ova 'naša' ulema služi samo sebi
Molim činovnike IZ-a da polože račune i učine transparentnom potrošenju sredstava prikupljenog zekata, sadekatul-fitra i novca uplaćenog za ukop i dženazu. Hvala.
Jbt.. kad skontam malo.. pa i jasno mi je zasto smo fukare.. pa mi djecu od malih nogu ucimo djabici..
Samo zato sto si dijete.. i sto se nasmijesis...imas privilegije.. i pravo na bajrambanku.. ako mislimo da to nema utjecaj na djecu..i na njihovu psihu.. varamo se grdno.. Zato ovdje narod i odrasta vjerujuci da ima pravo na privilegije.. ovo uopste nije bezazleno.. nije uopste "aaaawww kjut"
@Sulejmanagic2 upravo to.. a djecu od malih nogu treba uciti.. moras se truditi.. da bi imao.. nema dzabaluka.. nema na lijepe oci nista..