Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista ljepse od praznika nema ! Sad idemo i pijemo jedni kod drugih slusamo muziku zezamo se . a u skoli prije kad je Uskrs,Vaskrs,Bajram. Katolici,Pravoslavci donose kolace,jaja kad svi navalimo jesti hehehe,kad je Bajram mi kolace Hurmasice,Baklave tad svi jedemo kupi se po koji sok,extra bude ! Ucite se suzivotu i ljubavi nismo toliko razliciti koliko mislimo ! SRETAN USKRS DRAGE MOJE KOMSIJE !
@DrzavaTuzla Ovo ćeš vidjeti samo u Tuzli, Sarajevu, i drugim Bošnjačkim gradovima. Prolistaj malo vijesti od ranije, pa vidi kako je prošao pokušaj slavljenja Bajrama u Doboju, Duvnu, itd.
Bravo komsija
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Miro donio drveno jaje.
Mrkonjić imao najtvrđe jaje- zna li za ovo Bekuta?
Ćimburijada,tucijada,korida,dr.torabi...laku noć bih...
Znat cemo za 9 mjeseci ko se najbolje tucao :)))))))
Vise tucanja a manje politike :) :)
EH! Pusto Titino!
Kako dvosmislen naslov hahahahahahahahahaha bas sam se nasmijao od srca :D
sta vam je pacenici..
Uvijek smo mi Tuzlaci imali najtrdja i najveca jaja ha ha ha ...bravo
bravo miki:-) :-)
Tucijada, hahaha. Kako li se to radi?!
Tucajte se jos malo ,kad Bakir i Dragan krenu ,necemo imati ni za jaja .
Bakirovo je tvrdje...
Ako želite početi zarađivati bez puno truda, trebaju vam samo ove 3 stranice i Paypal račun: http://www.ayuwage.com/?reg=351359 http://www.innocurrent.com/?reg=351351 http://www.clixsense.com/?7716910 Na stranici Innocurrent se najviše zarađuje, jer omogućava da se od svakog aktivnog referrala u prosjeku zaradi 0.10 $ dnevno. Naravno da postoji puno stranica koje su prevara, ali sa ove 3 stranice imam iskustva, više od 5 godina su aktivne i plaćaju mi redovno.
sretan praznik svima koji slave. lijepo se provedite i tucajte do mile volje :)
Katolici u Tuzli obilježavaju svoje bez ikakvih problema, dok se Bošnjaci u Doboju i Duvnu kamenuju za Bajram. Lijepo.
ti si fakat nekakva budala.ova sela su 100% katolička i ti bi ljudima branio da farbaju jaja. a što se tiče kamenovanja :http://www.radiosarajevo.ba/content/view/12534/30/ http://www.radio-busovaca.com/index.php/home/bih-v/5070-sarajevo-kamenovana-crkva-i-upni-centar-sv-franje-asikog i td
@žalosna_sova Katolika u općini Tuzla nema ni 10%, nije važno da li je neko selo od 500 stanovnika 100 ili 101% katoličko. Kad već znaš nalaziti vijesti, vidi kako se komšijama "čestita" Bajram u Doboju, kako se slavi Vaskrs u Janji (nema slave bez razbijene turske glave), kako se pozdravljaju povratnici u Čitluku, itd. Poenta: MULTIKULTURA POSTOJI SAMO TAMO GDJE SU BOŠNJACI VEĆINA. Tačka.