Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
WELCOME TO BOSNIA. Cuj 3 bagera se pokvarila braco moja milaaaa.
@bug1234 Veća je nesreća što mineri ne znaju čitati minerske tablice.Zamisli role da treba vršiti miniranje Pelješkog mosta.Koji bi pičvajz nasto :)
@bug1234 IMAMO 3 BAGERA?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Titini mineri poumirali,ovi što su nešto naučili poslije davno otišli vani.Veli lola pomoćniku donesi rođak još jedan sanduk Vitezita malo je ovo.
Ovaj je složio brat bratu dva japanera za jednu stijenu.
najnovine informacije su da je detonacina uticala na bagere , na zalost bila je toliko jaka da je stresla motore. izvodjaci radova su veoma obrazovani i edukovani strucnjaci koji su zavrsili kurseve u vita plus skoli u cazinu. nadamo se sto spori.. pardon, sto skorijem pustanju magistrale u promet
Sigurno su sva tri bili na istoj mrezi konektovana pa im neki haker viruse uvalio
neuki idijoti
Jos crnje. Nece da kazu da im je u sva 3 nestalo nafte.
Pa šta ovo je u Ključu,skoro pa normalno..sve nam je ko ta tri pokvarena bagera..
pa normalno da ce se sva 3 pokvarit kad ni jedan q.....u ne valja
Cuj tri pokvarena bagera!?......a majku vam nataknem nenormalnu!.....cuj tri pokvarena!?....tri!?
Vozate se Titinim putevima a falite se da konstantno pravite nove....e onda ili popravljajte to (za sto vama trebaju mjeseci), ili zovite Titu da to za jedno dopodne dovede u red.
Joj Švico šta mi ovi rade
Sada ce to bakir i Dodik odblokirati slanjem ANP-TDI crveno i ocuvan, godinu vozen, garaziran, registrovan do 9 Januara, orginal kilometraza 0 km autoputa, servisna knjizica uredno ispravljana, rezervni dijelovi zvizdic, moze i zamjena nesto sa profila, neki APN motoric, vespa, moze i papir sto podsjeca na ANP i dok kazete izdaja odblokirano sve i kolone mogu u EU, a na-to mozete odmah da prostis.
A nema zaobilaznice . :)
@moja_tetka Ima preko Njemačke.
Sila je jaka na ovom odronu :))
A je to!