Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je krenulo, ima sve da gori
Jel to gore Amerika ili Bosna?
Šekovići
Izgledalo kao čevljaska korida...
Isto kod nas raja sa BIROa hahahaha
hahahah glaj naroda sto uziva kod nas ne smiješ ni u papucama vise u grad izac, il hoce da te siluju, il te policija zapisuje, il te opljacka neko a mozda slucajno i upuca iz automata kakvog. A da ne pricamo o ovom kupanju na fontama, heeeej tu bi mrtvih glava bilo hahaha
@zlatar i ja gledam, zamisli kod nas u parku legnes onako :D u pseca govna, staklo od piva i opuske
@stoniran U skoro 20 godina sto sam u NYC nisam vidio ni jednog opuska ili razbijene flase u Centralnom parku, a vlasnici pasa ciste iza njih jer je kazna $300 i nema ono evo ti za kafu, nego plati.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Na Panonskim jezerima danas 10-15 hiljada ljudi.
Upeko zvizdan
'Ta će ti bola' Californija kad imaš Hercegovinu.