Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedina istina da se socijala placa preko svih komunalija. Dosta vise s tim. Nadjite drugi nacin za socijalne slucajeve. Ko razumije, shvatit ce.
Autoregulacija grijanja???!!! I to prema vanjskoj temperaturi. Pa sta oni lupetaju kada napolju zna biti toplije nego u ovim betonskim zidovima bez izolacije. Zna li iko kolika temperatura mora biti u stanu kada Toplane "griju" Mislim na onu najnizu jer kako su cijevi mlake bude oko 17, 18 stepeni. Koja je donja granica jer pored "grijanja" radi i grijalica kod mene.
Gradani Sarajeva treba da dio racauna za elektricnu energiju fakturisu Toplanama koje redovno salju racune na naplatu, a vec minimalno sedmicu dana u oktobru palimo grijalice i smrzavamo se oni cekaju sa startom grejne sezone da bi se sada hvalili kao uspjesan start. Start nije uspjesan jer je kasnio minimalno sedmicu dana
Zbog vanjske temeprature danas grijanje na cengic vili nije u funkciji, hladni radijatori.
Uspješan? Trazite poskupljenje grijanja...da vam redovne platise placaju dugove koji su nastali zbog neredovnih platisa... bagra bezobrazna i sta je tu uspjeh?
Ja sam ugradio mekove i libo me tuki za grijanjem. Još samo da skontam kako da marišem struju a da me ne provale. A ako me provale reću da me je žena nagovorila. LoL
dis2 Ionako me mrzi svaki dan mi sipa manje u tanjir. Sa 112kg sam spao na 100kg. Osjećam se kao kišna glista a njoj dupe 24 inća.
Cuj uspjesan poocetak....