Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je obavijest da se narod ne prepadne, odnosno ne zacudi kad cuje iz radijatora zvuk, proba jedan dva tri, proba, proba..
Ko ce onaj dug namirit. St oko Sada je premijer ptisao da stvpri jos veci u kantonu, voza pare u svim kantonnim preduzecima. Stice njih sve pravda sve je to ista st oka, dogpvorili se oko stolica sdp sda sbb sbih sdu i vozaju lovu. Neka jos koja Godina nece vise para bit, pa ces Copat s k
Dobro bi to bilo da to i urade.Samo postave natpis u zgradama a probu i ne izvrše u 70% slučajeva.Glavni je problem kad počne grijanje,onda nas uzimaju.Kad je slučaj da temperatura poraste oni smanjuju grijanje ali nam ispostavljene račune ne smanjuju (dešava se da veliki broj dana u mjesecu nikako ne griju a račun je nepromjenjiv.Međutim kad sezona grijanja prestane(sad je diskutabilno da li je to zaista onda kad nam to oni nature)ona je vrlo teško da Toplane ponovo počnu grijati,ko fol oni odmah počnu nekakvu rekonstrukciju,remont ,ma kome oni bacaju bombe.
Toplane se "zagrijavaju" pred ulazak u novu zimsku sezonu :D
TOPlane moje ovih daaaaanaaa