Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahahahaha. Živjeli nam profesionalci ... mamu im pedersku
mamu vam jebem a svaki mjesec račun uredno dolazi, a za šta ih šalju mimo zime da mi je znati
ja imam sat za mjerenje kalorija i uslove da koliko potrošim toliko platim ali nema šanse da to uvedu nego plaćam u Augustu koliko i u decembru pljačka
Salju ih zato sto placas po m2,i dodje ti za stan od npr 70m2 oko 100KM ja mislim,nisam siguran,i kad skontas za citavu godinu je to 1200KM,a da se grijes na plin za 4 mjeseca grijanja bi ti doslo isto,zato se ovo grijanje placa tokom citave godine,uglavnom ti isto dodje,ili placo 4 mjeseca po 300-400 ili 12 mjeseci po 100,kako god okrenes moras platiti. :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lijepa moja Tuzla,grije vec treci dan :)
Morel se grijanje pustit ljudino, a ?
Ja palim električne grijalice jer bi bilo neizdrživo hladno. Meni nije problem jer mogu podnijeti veći račun za struju. Žao mi je penzionera i drugih socijalno ugroženih građana. Toplane su jad i bijeda kao i sve druga javna preduzeća u BiH. Stranački plijenovi koji služe za zapošljavanje podobnih i izvlačenje ogromnih plata na račun građana.
nek izmjere prosjecnu temperaturu u stanovima na sjevernoj strani..zidovi isijavaju hladnocu...to sto smo svi bolesni, a placamo i ljeti grijanje, nikom nista...uzas
uslov je da padne snijeg i bude - 10 .
Nekada su znali barem ujutro i naveče umlačiti radijatore. Toliko o toplanama i brigi (brizi) o korisnicima.
PUTIN ODREĐUJE KADA SE PUŠTA GRIJANJE.
Ovako je kada neko drži monopol - može da radi šta hoće, kako hoće i koliko hoće. O kakvoj oni prosjećnoj dnevnoj temperaturi govore? Temperatura se mjeri u 7 sati , u 14 i 21 sat. Za zagrijavanje stanova se ne smije uzimati prosjek jer su jutarnji i noćni sati hladni i treba da se zagrijava. Prosjećna temperatura u stanu nije u jutro i na veće, tako da im je opravdanje ovih mjerila za zagrijavanje samo za budale, za šta nas i smatraju! Prosječne dnevne temperature mogu poslužiti samo za neke statističke podatke. U stanovima se mrznu stari, bolesni, bebe i ako žele da se imalo ugriju moraju koristiti alternativu, a to se plaća. Znači, izazivaju nam dodatne troškove, ne našom krivicom. Prošla im je grijna sezona bila sa malim izdacima, sobzirom da zbog klime nisu morali zagrijavati punim kapacitetom , pa su uveli i režim zagrijavanja, a i u režimu je bilo grijanje jako slabo, tako da se dodatno moralo, pored plaćanja njima, plaćati i elektrodistribuciji.
A hoce da se svakog mjeseca plati racun, to moze.
Hodam ko ESKIM po kuci koliko sam stvari navukla na sebe!!!!!!!!!!!!!!!!
STA NEMA USLOVA??????????????? PA STOKO USLOVI SE STVARAJU SVAKI MJESEC KAD RACUN PLATIM!!!!!!!!!!!!
Hahaha, Bože dragi, zašto li si ti dobila ovaj negativan poen? :)))) Mora da ti je to napis'o neko iz Toplana. A ti rekla samo istinu. :)
Garant je neko iz toplana, jos ce mi i povecati racun xD
http://www.youtube.com/watch?v=2CFCCl9IM2w
Kada vidim ko im je PR sve mi je jasno. Zelim da neato porucim Ljubuskicu: izgledas i de facto si pedere
Kako se ovdje drze doslovno propisa, da je sreca da je u svakom segmentu drustva tako a ne kada je djeci i starcima najvise a i svima ostalim hladno bez obzira na te vase prosjeke!
..gori bukovina, k'o luda..... 😉