Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je prije svega odličan motiv i vjetar u leđa djeci i mladima da koriste svoj mozak i mastu i da se ne stide iznijeti svoja vidjenja situacije, odnosno svoje ideje u javnost... mnogo je kreativne djece koja se stide iznijeti svoje ideje zbog moguce osude drugara, starijih i td... samo hrabro !
Penzioneri jedva cekaju racune sa QR kodom da ih skeniraju,.
Za rubriku ”vjerovali ili ne”
treba okupiti svu djecu iz škola da im poslože firmu pa budu možda efikasniji i efektivniji
Svaka cast i ucenicima i nastavnicima, kao i toplanama. Raduju me ovakve vijesti
Citam komentare podrske maloj raji, ne mogu da shvatim koju UM puca tkz.minuse na takvr komentare, nasa djeca su naj vece blago i njih treba cuvati i dati im mogucnost napredovanja, za razliku od ONIH koji neznaju laptop,telefon,...ukljuciti a kamo li koristiti. Izgleda da sve sto valja u nasoj BIH uhljebima ne valaja..a znamo i zasto. BRAVO MALA RAJA SAMO NAPRIJED....
@Dendi111 Sto se uhljebi pronalaze hahahah
Napokon nešto POZITIVNO na stranicama KLIX_a ! Bravo za OMLADINU ! Dajte im novi zadatak, kako rastjerati KORUMPIRANU BANDU !!!
Ne prosipajte suplje raji, joj kako ste ofirni! Pored saznanja i dostignuca jednog N. Tesle svijet se vozi na naftu ... Struja je za pokret, papir je za potpale, zlato je idealan novac, alkohol je za dezinfekciju, zivjeti razumno je za insana, mi smo hajvani! Dosta suplje! https://goldsilver.com/hidden-secrets
Ljudi, prvi tramvaj na struju je provozao gradom prije 125 godina, ova zemlja je bogata vodenim tokovima, kojim bi mogli proizvoditi struju i sve bazirati na njoj od poljoprivrede do domova. Ko je prisvojio ovu zemlju i izrabljuje njene stanovnike za strane interese?
svaka cast i ucenicima i profesorima super ideja, nadam se uspjesnoj realizaciji
pa kod nas se tako već odavno radi.sve je preko interneta.ni sa bankom više nemožeš zakazati sastanak ,ako želiš npr.kredit,nego sve rješavaš od kuće.
to je dobro zbog uštede i za milje.još kad bi se navikli sortirati smeće ,i od toga se puno može napravit.Onda nebi trebale deponije.
Bravo!!!! I novoj upravi a narocito ucenicima. Bravo!!!
Moze se mnogo toga kopirati sa zapada. Email-racuni, racuni u pdfu direkt na bankarski racun, elektronska identifikacija da se ne ceka za salterom itd.
Po ovim ciframa koje ste napisali ispada da su u toplanama kupovali 500 kom. papira za 60 KM umjesto za 8 KM. Mislim da bi tu i tuzilastvo BiH imalo sta raditi, pored ucenika iz III gimnazije...