Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba se aktivirat kakva palija pa ove politicare isprebijati... pohapsiti sve redom... dovest crnce iz afrike da zive ovdje... ovo sve pobit... balkanci pogan najveca... stoka seljacka
Direktor Zavoda za medicinu rada KS zajedno sa pravnicom Bajric Amrom skriva dokumentaciju od inspekciskog nadzora u kojoj se nalaže direktoru da ide u penziju.A Federalna uprava za inspekciju krije predmet u ladicama.
@kingpimp Bice uskoro i za policiju predmet. Idemo po redu.
Prosipanje fuša u Kongresu SAD. Narodi, pa narodi??? Narod je kriv jer glasa za " pametnjakoviće " tipa Dodik, Radončić, Izetbegović i Čović. To su najodgovornija četiri lika za stanje od 2004 pa do danas. Do 2005 se nešto i pomjeralo ka naprijed, ali kada su se oni učvrstili kao narodni lideri, sve ode u PM. Zašto se ova imena ne spominju javno u Kongresu SAD, već izokola i glupavih pitanja jesu li ovi ili oni isti, govore li istim jezikom, ?
ne prednjače mladi i obrazovani nego nezaposleni siromašni i bezperspektivni kakav je ogroman broj bosanaca, a usput su najčešće i mladi i obrazvovani
Jedni bi za tursku drugi za rusiju ..... Ko su ovi sto idu ka zapadu ? ........☝️
Nemojte imati dilema: jučerašnje saslušanje pred kongresnim podkomitetom za vanjsku politiku je rezultat lobiranja Dragana Čovića i Milorada Dodika i prošlo je na štetu BiH. Poslije jučer je jasno da nam niko neće pomoći i da je oktobru sve do nas.
Isto tako je rekao da mi Bosnjaci pricamo servskokroatski
Dosli kod gospodara na raport
Sellam.Pored ovoga mi Bosnjaci moramo jos vise da zbijemo redove i u oktobru na celu sa nasim sinom svih sinova g.Bakirom Izetbegovicem pometeno crvene stakore SDPa, DFa i imperjalisticke i strane placenike u olicenju SBBa,Narod i Pravda i onih kjafirskih stranak u olicenju pederluka gluho bilo NaseStranke.Jer samo jaka SDA jamci i jaku BiH upamtite to.Inshallah
@Dopeman crkni hejteru.Vi kada vidite da je SDA i pored svih turbulencija izasla jaca nego fenix to vas boli i smeta vam sin svih sinova g.Izetbegovic.Uz to garant si placeni stakor SDPa ili zelena gnjida SBBa.
@praznaprica imam pravo da komentarisem kao sto vi napadate i pisete kojesta protiv Bosne i SDA bez argumenata tako vas ja pobijam argumentacijom i pokazujem vam koliko ste plitki.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svaka cast Sasa .. sto si opleo malo onoga Medvjeda iz Laktasa.. samo daBogda da ista iko uradi dok mi motike u ruke ne uzmemo pa svako svoje izmarise..
Pjevam uglavnom o pivi i cigareti, jer Rimuje se sa I'M GONNA GET IT.