Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fukara narod, fukara drzava.
Vlast ne interesuje arheoloska nalazista. Od tog neznaju milione napravit nit imaju ikakvu licnu korist. Pa tako deponija il Neprocjenjiva historijska znacenja za nji dode isto.
U Stocu to rade namjerno. Žele uništiti sve što ima veze sa BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vlast u BiH je antibosanska.Ova vlast ne mari za buducnost ove zemlje,a kamoli za proslost.
ljudi moji ponasajmo se ko zivotinje one ne zagadjuju prirodu plizzz
Naucili smo da nam naprijed bude huj, pozadi fuj.Priroda ce nam se osvetiti zbog ovakvih desavanja.
@issstolac Da li je ovo deponija na koju komunalci dovoze smeće, ili građani bacaju? Čini mi se da su ovo komunalci, vidi se da je pripremljena jama, ima i neka ograda. Ako možeš, da malo pojasniš.
Čudo nisu istresli u pećinu, a ne ovako pored ceste...
Sjedi gdje se ni za gdje si nisi.
Mi smo najveci otpad.
Hocu mala hocu, u gradsku cistocu, Spavam danju, radim nocu za gradsku cistocu, Ko ulicu dira, ima da nadrlja, Ja sam svoju srecu nasao u smecu.
arheoloska nalazista su uglavnom smece odglagalista grncarija iz proslih stoljeca. Nije se covjek mnogo promijenio osim sto je sada plastika u pitanju
Smeće u prirodi, rijekama itd.- znak je nereda u dušama ljudi!!!
nije to smeće, to je repromaterijal: papir, staklo, metal, plastika, bio-frakcija... smeća je ca 2-3%
Sto se nisi pitao 91. kako ce to sve biti. Danas svi pametni pa cak i snimaju ono sto je i vrapcoma bilo jasno jos onda. Svaki narod zasluzuje vlast koju ima.
Ja sam snimio video,i hvala Klixu za objavu ove vijesti,nadam se da ce neko nekad doci u stolac i vidjeti kakvo je stanje sa ostalim nacionalnim spomenicima i kulturnim naslijedjem ,hvala js jednom
@issstolac Da li je ovo deponija na koju komunalci dovoze smeće, ili građani bacaju? Čini mi se da su ovo komunalci, vidi se da je pripremljena jama, ima i neka ograda. Ako možeš, da malo pojasniš.
@issstolac I mene isto zanima ovo što je pitao WW...
Na ovakav cin staviti srmtnu kaznu.. Pa da vidimo ko ima muda...
Ne kaže se bez veze u narodu "glupi bosanac"
Smeće je zaštita da niko ne prilazi. 🤭
Sve ovo smo mi krivi, zaostali smo brate, zatucani glupi, narod primitivan zesce, a vlast kakvu imamo nismo bolju ni zasluzili, kakav narod takva i vlast