Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel na brda oko Sarajeva, ili u Sarajevo? Ako je u Sarajevo, mozda ga Fahrudin Radoncic proglasi licnoscu godine kao sto je prije par godina Vucica.
@poker kakvi ba ko je lud da dolazi u ovu usranu drzavu fildzan drzavu
....dolazi valjda dovršiti ranije započeto.....
Ne znam čime psiholozi operišu u svojim proučavanjima, i da li može neko koji je jednom bio orijentisan, kao ljevičar i mirotvorac, promijeniti svijest u jedinici vremena i počne zagovarati suprotne stavove, pa stim smatram da bi velika stvar bila da niko, sa ratnom prošlosti ne uzima nikakvog učešća u vlasti bilo koje zemlje ili republike, jer do vodi u ponovno i beskrajno natezanje, bez rezultata.
Hajde bujrum efendija od Tomovaće. Ponesi koju šišu ovima iz SDA i SBB-a, vole oni sve što je đaba i maksuzija - kao i svaki poguzija!
http://webznalci.com/ kako zaraditi novac od kuce
Summit "Brdo-Brijuni", Toma diploma voli brda
Odma ga procesuirati za ratne zlocine
I to s kupljenom diplomom , Šešelj na aparatima 😂😂😂
A zato su ovi iz SDA naručili vazelin. Da se mogu podmazati dok ih ovaj četalj kara...
Tomo je samo za Brda kao što je bio i u ratu, kakvi Brijuni.
I jesu za brda svi zajedno,mada ne bi im ni ovce dao da cuvaju.
smrdi na ruski vonj
Bakire trazis cepa od ovog jadnog naroda..otkazi posjetu ovog cetnika karinooo..