Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni koji su ubijali, klali, silovali i onda sve to vise puta zatrpavali, bagerima komadali tijela, lomili kosti itd. itd... Evo pitanje za njih ? Kako nocu spavate? Kako se ne bojite da Vasa djeca ne dozive Boziji gnjev?! A zna se da Bog dragi(ma kako ga God Vi nazivali) kaznjava tamo gdje najviše boli!
"Na lokaciji se nalaze predstavnici Instituta za nestale osobe (INO) BiH, ljekar sudske medicine, pripadnici MUP-a RS Prijedor koji osiguravaju lokaciju.........." Koja blam, MUP koji je osudjen za genocid "sprovodi istragu i cuva mjesno zlocina" (genocida).........
@fbUser1576492156, tamo je sve farsa, od poganog naroda koji suti a zna do genocidne vlasti. Neka idu u 3 pichke materine. Smrdljiva tupava Vlahadija.
Kad će se po Hercegovini tražiti grobnice Hrvati su pobili dosta ljudi ne znam kakva je to igra da se to presucuje a veliki zločin su napravili.
Olakšajte savjest i vi drugi, život brzo prolazi. A sudbina je čudna, sve se vraća kad najmanje očekuješ na onom što najviše voliš. Imate li ikog živog koga volite? Zamislite da ste u obrnutoj situaciji.
Bosnjace, nek ti bude opomena sta su bosanski pravoslavci radili. Ali stici ce bosanske pravoslavce kazna kad tad. Svako ko na goloruk narod napada tesko njemu. A u tome su bosanski pravoslavci prednjacili
Valjda i mi jednog dana budemo krili njihove, pobogu pa i mi smo ljudi. Sa srbima treba bratski, samo onako kako su oni sa nama. Nista vise ni manje.
E gdje su srbi sa portala sto negiraju genocid, kako to da informacije daje srbin( prije toga niko ne zna jer niko nije prezivio genocid u Prijedoru) a "nije" bio genocid. Aj srbeende odgovorite mi.
Kad ce u Bugojnu reci gdje su grobnice
@gooUser1577048657 Nikad je nije ni bilo nego se kriju u zagrebu
Ma ja pobili se Hrvati sami tamo
Grizla ga savjest
Svaka iskopana masovna grobnica jedan stub manje na kojem se oslanja genocidna tvorevina,a nagela se da se uruši .
Srbima samo treba dat para i oni će sve otkrit.
Pokajte se, priznajte, nemojte lagati sami sebe i sav svoj narod. istina je najbolja i - olaksava dusu. Znate kome govorim.
Srbi nemaju svijest! Proradio stomak, za pare dali informaciju
Vjerovatno treba umrijet pa odlučio da sada progovori
Garantujem svojim zivotom da se zna gdje je sve i jedna osoba koja je nestala tokom rata, nebitno koje nacionalnosti. Zasto se jednostavno ne kaze gdje su i da se zavrsi s tom temom.
@kerimtel... Normalno da se zna.. Svakog nestalog je neko morao odvesti i dalje da ne pišem. Znamo kako to završava, i to nikako nije mogao napraviti sam. Zna on, oni koji su mu pomagali i svi kojima se pohvalio za "herojstvo"