Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svi kadrovi hdz-a su komprovitovani, oni i nemaju postenih i novih ljudi
Oni su karcinom civilizacije Blato i mulj ljudski.
Smith je ponosan na hdz i promicatelje evropskih vrijednosti
A gdje vam je opnaj Felić što je odsjecao glave po Bukoviku za nagadu od 5000 maraka što i njega ne spomenete
Pa Vinko Marić opljačko svoj narod kada je konvoj Bijeli put došao u Žepče i prodavao doniranu robu RATNI PROFITER I sad Ljigavac se ušlepo u vlast da opet pljačka
Nisam za to da bilo koji ratni zločinac sudjeluje u vlasti ali nije mi jasno kako se nkad nitko nije pobunio protiv Mlaće. Zločinca koii je bio na svim mogućim funkcijama a protjerao je iz Bugojna 14000, držao zatočenim 2000 i odgovoran za smrt 200 8 Hrvata u Bugojnu.
Nkome nije smetalo kada je Selmo Cikotić postao ministar obrane i ministar sigurnosti kojeg je SDA više puta spašavala od suđenja za ratne zločine. Vrlo dvolično. Idemo poći od velikih pa ćemo onda doći i do ove siće. Svi koji su napravili bilo kakav zločin, naročito protiv čovječnosti trebaju odgovarati. Dosta je više političkih spletki.
Gore su to ustaše nego artukovci 40.tih godina. Žepče je leglo zla i mržnje prema bošnjacima to mi znamo i dan danas. Al doći će i naših pet minuta, nismo ga smjeli pojesti u ratu zbog politike, prestaće i to jednog dana!
Dobar je savjetnik kakav je Ministar koji ga je uzeo za savjetnika
Ma to nije moguće.Ako su to radili to je onda što su znali da će ih Bošnjaci majorizirati sa Željkom Komšićem i da će ih Bošnjaci natjerati da 30 godina drže ministaestva finansija na svim nivoima.
welcome to bosna
nesto se ne sjecam da su se bosnjaci bunili kad je ministar bio ratni zlocinac Serif Patkovic mamicu vam pokvarenu
Uzalud vam trud svirači Legitminima taman da su bili u Himlerovom SS divizionu danas niko ništa ne može - zaštićeniji su od međeda.
Pa licemjerji odvratni pa vi ste izabrali u vladajuce strukture presudenje i osuđene ratne zlocince, a za ovog kazu netko navodno bio i odmah se hvatate! Fuj stoko jedna licemjerna!
Žali bože žrtava...
Ako je Zepce onda nije Zepacka grupa. Ajmo malo ponoviti jezik i gramatiku.
Klasika. Na sve tri strane ovakvih kolko ti volja. Svi u svom plemenu heroji i oslobodioci a zapravo sve ratni zlocinci i profiteri. A ti se glupi narode svadjaj tko je kome ucinio vise zla, pocevsi od 41e do danas isti smo svi. Mog oca su ubili muslimani u Zepcu, zapovjed je bila pobiti sve muskarce zene i djecu odvesti u logor. Covjek koji je izdao zapovjed napada na grad seta se danas okolo.
Sramota
Jeb.vas on.Što mu niste vratili poslije rata.