Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Men'sečini da će uskoro na listi biti i cca. 1.500000 opasnih iz BiH...
@mrExxer Doglavniče, mora se priznati da si neuk....vala UZP-ovci su odavno u EU...pa ti pričaj...hehehehe....a vi se nešto ovoliko puno nabrojaste? :-)
@mrExxer Doglavniče ekser...iz svakog vašeg komentara se vidi očaj i nemoć...al' bez brige, uskoro će ovaj vaš virtualni očaj i nemoć postati vaša stvarnost... ;-)
JEL RUDONJA NA LISTI
Bakir Izetbegović prima u predsjednički ured vodstvo terorističke organizacije Muslimanska braća iz Egipta i slikaje se sa 4 podignuta prsta. Pozdrav rezerviran za članove te organizacije.
haj da vidimo imena !
Arnaut Damir Demirović Safer Džaferović Šefik Đonlagić Mirsad Fazlić Amir Isaković Mirsad Kapetanović Nermina Košarac Staša Kožul Predrag Lovrinović Nikola Majkić Dušanka Marković Milica Mehmedović Šemsudin Milovanović Miroslav Prodanović Lazar Rančić Hazim Sarajlić Asim Škaljić Fehim Špirić Nikola Tomić Monika Zelenika Diana Krišto Borjana Jel moze kako da se zabrani i njima???!!
Ko mi dade minus ruka mu se smrzla dabogda za izbore :)
Nadam se da su na toj i tim EU listama i oni politicari koji na bilo koji nacin u javnom prostoru prijete ili su prijetili nekakvim novim ratnim sukobom, zastrasujuci ionako unesrecene, jadne i cemerne ljude u BiH koji su vec prosli kroz Scile i Haribde u ratu i poracu.
Samo 20?
Ma neće niko đikane.
Od tih 20 sam ja, dižem 300 na benču sve prirodno.
Opasni otpad