{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Tokić: Nijedan Bošnjak nema pravo prodati svoj glas

F
21.9.2014. u 19:03
869
5
Tokić: Nijedan Bošnjak nema pravo prodati svoj glas
869
Tokić: Nijedan Bošnjak nema pravo prodati svoj glas
Tokić i funkcioneri A-SDA Foto: Klix.ba
U životu svakog pojedinca, naroda i države postoje trenuci koji po svom značaju prevazilaze znatno duže periode življenja i dugoročno određuju budućnost. U oktobru na izborima u RS-u, svaki Bošnjak i narod u cjelini kao i sve patriote BiH susrest će se sa "historijskom sekundom" koja će u mnogome odrediti buduće tokove života u ovom djelu BiH i sudbinu države u cjelini.
Ovu izjavu je danas u Banjoj Lucio dao Sejfudin Tokić, kandidat za predsjednika RS-a, povodom informacija da se na teritoriji manjeg bh. entiteta otvoreno za novce kupuju glasovi.

- Odgovornost u glasanju moraju iskazati svi patriotski orjentisani građani u manjem bh. entitetu glasanjem za novu bošnjačku politiku koja će vratiti dostojanstvo obespravljeni, pripadnicima bošnjačkog naroda. Nijedan Bošnjak bez obzira na ekonomske teškoće sa kojima se susreće nema pravo prodati svoj glas jer on pripada njegovoj djeci, budućim pokoljenjima, bošnjačkom narodu i budućnosti naše države BiH. Bez glasanja za patriotski orjentisane kandidate i novu bošnjačku politiku naš narod će politički nestati u ovom djelu BiH. A bez njih BiH nema budućnost - rekao je Tokić, saopćio je Bošnjački pokret za ravnopravnost naroda.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: